GEDUPEERDE THUISWERKERS

Bent u op welke wijze dan ook gedupeerd of wilt u gewoon zeker weten wat goed en kwaad is? Kijkt u dan even op www.meldpuntthuiswerk.nl

Wie recent voor Delney heeft gewerkt of nog steeds 'werkt', merkt dat Delney Vlaardingen niet meer uitbetaalt. Want Delney Vlaardingen zegt dat Delney Rijswijk verantwoordelijk is en Delney Rijswijk verwijst naar Vlaardingen. In de regel is het zo dat, als men overgenomen wordt, men ook de schulden overneemt. Desalniettemin, mocht u ook nog geld tegoed hebben, adviseren wij u naar bureau rechtshulp te gaan. U kunt ons ook even attenderen dat u daar gewerkt heeft en wij zullen de mensen koppelen, zodat men in zijn algemeenheid sterker staat dan alleen. Reageer niet meer op Delney Vlaardingen of Rijswijk, want hier zit een luchtje aan!
Gelukkig komt het maar zeer zelden voor dat een bedrijf niet uitbetaalt.

Plagiaat

Ook willen wij u waarschuwen om niet met www.inpakwerk.com in zee te gaan als bemiddelaar. Ze hebben gewoon ordinair en letterlijk namen gekopieerd van onze website om zo de indruk te wekken dat de site iets voor u kan betekenen. Als ze al namen gaan kopieren en suggereren dat zij u aan het werk kunnen helpen, kunt u de rest qua malafide praktijken/gebakken lucht zelf wel invullen.

Wij willen hierbij even duidelijk aangeven dat wij ons distantieren van de wanpraktijken van H & H thuiswerkcentrale te Oost Souburg. Wij als intermediair willen alleen samenwerken met bedrijven die elke maand netjes hun betalingen verrichten aan de thuiswerkers. Argumenten als ; ik moet wachten tot de toeleverancier betaald heeft, dan kan ik u pas uitbetalen; kunnen we niet mee akkoord gaan. Het is des te meer jammer omdat wij dit bedrijf mede helpen opzetten qua tips en procedures, b.v. netjes uitbetalen van de thuiswerkers, etc. Jammer dat H & H ons advies uit de wind heeft geslagen. ''Wij willen hierbij nog wel mensen oproepen die ook niet zijn uitbetaald om dit even aan ons kenbaar te maken, zodat er misschien alsnog tot betaling overgegaan kan worden''. Nogmaals, gelukkig betreft dit maar incidenteel dat bedrijven niet uitbetalen.

Graag willen wij de mensen in kaart brengen die de afgelopen 2 jaar gewerkt hebben voor Caprihorn te Krabbendijke (failliet). U kunt zich melden bij de thuiswerkcentrale, want dat kan er een grote vuist gemaakt worden om een kort geding aan te spannen i.v.m. betalingsproblemen etc.

Algemene informatie voor thuiswerkers op het gebied van arbeidsomstandigheden (druk op de image)

Beste thuiswerkcentrale,

Hier Suzanne van HPS Thuiswerkcentrale, ik werd vandaag weer door een zoekende thuiswerker gebeld, die had ons nummer opgevraagd via thui*******.net. Daar moest hij betalen voor ons nummer € 1,30. Dat vinden wij natuurlijk weer belachelijk.
Tegenwoordig staan er ook 045-nummers met een te verdienen bedrag van € 2000,- per maand, dit kan ook al niet, want je mag thuiswerkers maar € 500,- p/maand betalen, anders moet je ze in loondienst nemen.

Misschien verstandig om de mensen hiervoor te waarschuwen want er zijn er heel veel die daar in trappen.

Gaarne niet zelf contact opnemen met HPS Thuiswerkcentrale te Hoensbroek (Limburg), want u verneemt dit vanzelf via deze site onder "thuiswerk aangeboden" als er weer thuiswerkers nodig zijn, want HPS hanteert een behoorlijke wachttijd en moet u dan per definitie afwijzen.

Groetjes,
Suzanne Zimmermans
HPS Thuiswerkcentrale.
Hoensbroek.


Reactie van onze kant op HPS thuiswerkcentrale.

Bemiddelingsbedrijven hebben wij afgeschermd omdat wij niemand in diskrediet willen brengen, maar hier blijkt maar weer uit dat al onze opdrachtgevers hiermee doodgegooid worden en dat we ze elke keer weer moeten vertellen dat je geen € 2000,- kan verdienen, maar hoogstens € 500,-, zoals hierboven door Suzanne van HPS beschreven. En zij kan het weten, want ze beheert al lange tijd een gezond bedrijf annex bedrijfsvoering in Limburg.

Realiseert u zich wel dat er veel haken en ogen aan thuiswerk kunnen zitten? En dat krijgt u niet met € 1,30 per inlog, thuiswerkboekjes of wachttijden. En de verbinding wordt uiteindelijk verbroken na ongeveer 20 minuten. Laat u zich goed informeren door 1 van onze telefonisten. Dan komt u volgend jaar niet voor verrassingen te staan met b.v. algemene heffingskortingen, verrekeningen, V.A.R. verklaring, intentieverklaring of optellingen etc.

Let wel!!!!

Wij doen niet aan inlogpraktijken.

Belangrijk gegeven is dat als u inlogt bij een bemiddelingsbedrijf en onze link is afgeschermd, dat u de volgende link moet indrukken om zo inlogpraktijken te omzeilen, want sommige bedrijven vragen € 1,30 per uur om onze site te mogen inzien. Click hier! Als u welk tarief dan ook moet betalen. Of clickt u gewoon op www.produktiewerk.nl en kost u helemaal niets.

''Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u in de wachtstand wordt gezet, want dat komt bij ons in de dikke van Dale niet voor en al helemaal niet dat we verwachten van u dat u elke maand moet terugbellen, want als wij u niet gelijk kunnen helpen, wordt u vanzelfsprekend gratis in file gezet en dat verwatert niet en alsnog geschiedt adresverstrekking dan via e-mail en/of adres of de thuiswerkcentrale biedt telefonisch het betreffende bedrijf plus toegevoegde waarde aan. Niemand kan eenmaal 100 van de 100 mensen gelijk aan concreet werk helpen, en daarom onze extra servicedienst en absoluut, ''geen TERUGBELPRAKTIJKEN".

Met spoed gevraagd inpakbedrijven die werken met thuiswerkers in de regio Terneuzen en omgeving Appingedam/Loppersum/Uithuizen/Winsum en Leeuwarden zelf. U krijgt uiteraard hier tipgeld voor, zie pagina beloning.
Geldt ook voor inpakbedrijven zelf!''

TIP!!!

Als u de markt aan het afstruinen bent, plaats onze site onder de favorieten, want zo voorkomt u later dat u ons niet meer terug kan vinden. En vergeet niet, om enigszins een beeld te krijgen, alle pagina's van onze website te bekijken en zonodig notities te maken.

Wij krijgen de laatste tijd regelmatig klachten over een bedrijf bij Amsterdam (Velsen-Noord). De klachten gaan vooral over het onvolledig of helemaal niet uitbetalen van thuiswerkers bij dit betreffende bedrijf. U begrijpt wel dat we dit bedrijf niet onnodig in diskrediet willen brengen omdat het zoals wij het begrepen hebben om 1 persoon gaat die de financiele afwikkeling beheert. Meningsverschillen binnen een bedrijf mogen nooit leiden tot financiële schade van hardwerkende thuiswerkers die per slot van rekening niet voor niets thuiswerk willen verrichten vanuit huis.
We kunnen niet zorgen dat u ook daadwerkelijk uw geld krijgt, maar willen wel een signaal afgeven naar o.a. het bedrijf in kwestie en zullen alles in het werk stellen om gedupeerden een handje te helpen om hun geld terug te krijgen. Uiteraard is dit maar een incident en gelukkig is 99,9 % van de bedrijven wel netjes met betalen, zoals het hoort en verwacht mag worden van een erkend bedrijf.

We hebben ook al wat klachten mogen ontvangen van een bedrijf in Zierikzee over betalingsproblemen. Houdt u hier dus rekening mee als u een akkoord sluit met dit bedrijf om thuiswerk te verrichten!

Er zijn ook particulieren die adverteren met de tekst: ''Snel en heel veel geld verdienen? Maak 5 euro over". U krijgt dan een mededeling (soms via een e-mail) toegestuurd dat u zelf ook 5 euro moet vragen in b.v. uw kennissen-, familie- of vriendenkring. Dit komt nog steeds veelvuldig voor, en zolang mensen hierin trappen blijven deze dubieuze advertenties bestaan. Wees uiterst voorzichtig met advertenties die geen link opgeven naar een site met overzichtelijke informatie.

Bedrijfjes die al 10 jaar met dezelfde sokken adverteert. Ach, vult u zelf maar in!

Bedrijven die suggereren dat ''1 inpakadres heel Nederland aandoet'', moet u maar helemaal met een slakje zout nemen. En al zou het wel zo zijn, dan maakt u meer kosten dan u verdient.

Serieuze, actuele adressen nemen geen mensen aan die te ver zitten, en al helemaal niet als ze het zelf moeten brengen en halen. Vooral bij insteken van poststukken moet u meerdere keren per week op en neer pendelen of wordt meerdere keren per week opgehaald en gebracht.
Bij voorbaat een droge kamer of schuur i.v.m. enveloppen, folders etc.

Kijkt u ook in het bijzonder naar een bedrijf dat durft te investeren en de website regelmatig aanpast.

Word goed geïnformeerd en zorg dat er gericht op zoek gegaan wordt naar uw wensen en behoeftes.

Bedrijven die om postzegels vragen, vragen ook om administratiegeld!

Houdt u er ook rekening mee dat u achteraf "gefactureerd" kan worden als u thuiswerk wordt aangeboden en het lijkt alsof het "GRATIS" is. Informeer er goed naar als het te mooi is om waar te zijn!!!! "ZET NOOIT zomaar een handtekening!!"

Algemene informatie:

Voordeel is wel als u in het bezit bent van een auto en niet al te afgelegen zit.
Sommige bedrijven nemen daar en tegen alleen maar mensen aan waarbij het alleen mogelijk is dat het thuisgebracht en opgehaald wordt door hun eigen vervoersdienst.
Zorg dat wanneer u thuiswerk verricht of gaat verrichten, u zich goed laat informeren en juridisch sterk staat.
Het ene bedrijf biedt wel reiskosten aan en het andere niet! Vraag er wel altijd even naar!
U houdt er geen topinkomen aan over, maar kunt werken volgens uw eigen snelheid en inzet.
Bedrijven hebben liever dat u een half uur te vroeg bent, dan 5 minuten te laat.
Kom altijd netjes uw afspraken na en bel anders even om te zeggen dat u iets later komt als het echt niet anders kan, want dat schept een vertrouwensband.
U hoeft niet alles te accepteren wat u aangeboden wordt.
"U zit nergens aan vast als het freelance is. U kunt elk moment zonder verplichtingen stoppen". Maak vanuit een moreel oogpunt uw werk wel netjes af en lever het in op afgesproken tijdstip.

Wij doen niet aan het aanbieden van geld verdienen via internet om vervuiling tegen te gaan, zoals clicken en dergelijke. Alleen als er "expliciet" naar gevraagd wordt willen wij weleens mensen helpen door verschillende adressen annex websites aan te bieden waar men zich naar hartelust kan uitleven.

Ondanks dat wij als dienstverlenend bedrijf goed vertegenwoordigd zijn met het aanbieden van o.a. inpakwerkzaamheden in Nederland, blijven wij benadrukken dat we altijd op zoek zijn naar middelgrote tot grote opdrachtgevers die inpakwerkzaamheden kunnen aanbieden die vanuit huis verricht kan worden. Aangeboden bedragen cq tipgeld zijn variabel i.v.m. de intensiteit qua aanbod.

Tot slot:

Als u onverhoopt toch nog vragen hebt over b.v. belastingvrije voet, verdiensten, x-aantal uren, WW, WAO en dergelijke of andere activiteiten vanuit huis, dan kunt u contact opnemen met één van onze telefonistes tijdens kantooruren voor een vrijblijvend gesprek.


De redactie!