REACTIES

 

Wij danken Myra Zwetsloot te Leiderdorp heel hartelijk voor het insturen van deze video zodat a.s. thuiswerkers een visuele globale impressie krijgen op gebied van productiewerk, in dit geval 10 enveloppen aftellen en elastiekje eromheen. Ook onze hartelijke dank aan aan mevrouw Malestein te Landgraaf (zie ook vraag en video data-typistes Zuid Limburg pagina thuiswerk aangeboden) voor het insturen van de video op gebied van data-entry. Uiteraard ook dank aan de 2 hele goede relaties waar we deze thuiswerkers aan gekoppeld hebben.

Beste Ronald,
Wij hebben elkaar 1-2 jaar geleden contact gehad betreffende thuiswerk. Ik heb via jou werkzaamheden voor ****** in de Drechtstreek verricht. Dit doe ik nog steeds en was benieuwd of dat jij nog wat in de aanbieding hebt voor mij en mijn vrouw. Ik sta op het punt om mijn functies bij de plaatselijke tennisvereniging te beeindigen, maar voordat ik dit ga doen wil ik eerst alternatieven zoeken, vandaar dat
ik dit eens via jou ga proberen.
Ik hoop dat jij wat kan betekenen voor ons.
Mvrgr.
Elly en Edu Saffignani

Maja
Vorig jaar contact gehad met Leon Jordan. Hij had me een adres gegeven bij mij in de buurt. Ik heb ze gemaild en werd op de wachtlijst gezet want het kon nog wel een jaar duren. Afgelopen augustus kreeg ik een mailtje dat ik langs kon komen. Ik kreeg meteen een proeforder mee, die ik de volgende dag weer terug gebracht heb. Ik doe dit nu dus pas zo'n 5 weken, en soms is het aanpoten, maar ik vind het geweldig! Bedankt Leon Jordan van Thuiswerkcentrale!

Liesbeth van Veelen
Ook bij mij heeft het 2 maanden geduurd, maar heb nu ook thuiswerk en doe sleutelhangers en wel hard werken maar best te doen in de avonden.

Hoi Ronald,
Het gaat echt leuk met het thuiswerk. De zendingen vliegen hier over de tafel. En het leukste kwam vandaag kreeg zomaar een leuke kerstattentie van het bedrijf. Echt leuk. en nogmaals bedankt voor de tip ben erg blij met mijn thuiswerk.
gr Jeanet Hof Heerenveen

Heel erg bedankt dat ik jaren heb mogen thuiswerken samen met mijn vrouw voor een bedrijf uit Breda via jullie en heb dat met plezier gedaan.
Groetjes en houden contact,
Piet B. Dongen.

Hoi Ronald,
Zit dubbeltje op z'n kant te kijken en kwam jullie voorbij???? is alleen oud denk ik want hier doen ze enveloppe wat ik graag wilde doen. Is d'r al inzicht in wat anders?
Ik ben nu volop aan de slag met planten kaartjes heb laatst 21.000 ingeleverd??
Groetjes Sandra vd Nieuwenhof

Ik heb het voicemail bericht afgeluisterd. Ik dacht ik geef het een paar dagen, misschien dat het er door drukte niet van was gekomen. Mijn excuus dat ik dacht dat je nog niet had teruggebeld. Super dat het tot 16.50 gehaald en gebracht kan worden. Dan wil ik mij er heel graag voor aanmelden.
Met vriendelijke groet,
Michelle van Maanen-Frederiks uit Deventer

ik ben heel blij met produktiewerk.nl, dankzij hun ben ik thuis aan het werk. door ziekte kan ik buitenshuis niet werken maar thuis wel. en na 1 telefoontje in juni 2015 naar leon had ik binnen 2 weken werk tot nu toe. er zijn zoveel oplichters binnen het thuiswerk, maar deze site is echt echt!!! ik heb kartonnen boetiekjes gevouwen en koffiecups en koffiezakken ingepakt en grote cartridgedozen ingepakt.
bedankt leon en produktiewerk!!!
groetjes monique uit roosendaal.

Hoi Ronald,
Ik werd vandaag gebeld, dat de pennen klaar liggen. Maar vandaag kon ik niet halen, morgen ga ik de materialen ophalen. 1000 pennen: moet 1 januari af zijn. Hoop dat het mij gaat lukken.
Mvg Hatun Rotterdam.

Ronald bedankt voor het doorsturen naar een thuiswerkgever, het werk wat ik eerder al met veel plezier deed, is nog steeds leuk om te doen, bedankt
Linda v.d.N.

Opnieuw zijn we erg trots op 2 nieuwe relaties in 2014 en te hebben samengewerkt in 2013 met de tv zender BNN 4 handen op 1 buik en op een haar na voor de derde keer met het RTL 4 programma Dubbeltje op zijn Kant m.b.t. een familie in Oss.

Hoi Ronald
Ik heb zojuist L**** gesproken en mag 5 december op gesprek komen.
Alvast bedankt.
Met vriendelijk groet
Francisca Dalo

Beter laat als nooit! Weer een gezellig gesprek gehad met Ronald, die mij goede raad kon geven. Inmiddels heb ik al een poosje inpakwerk via jullie, met gezellig contact. Ronald ik wil je hartelijk danken voor de tip, en hoop ook dat ik in de toekomst op je mag rekenen.
groetjes
Diana H. uit Hoorn

Hallo Ronald,
Ik heb je op vrijdag aan de telefoon gehad voor thuiswerk voor mijn zoon. Vorige week maandag is hij naar het bedrijf in Twello geweest om een formulier in te vullen. Vervolgens heeft hij op woensdag en donderdag al een inpakklus aangeboden gekregen van het bedrijf. Dit is prima verlopen en wij en natuurlijk ook Remco hopen dat er nog vele klussen zullen volgen.
Met vriendelijke groet,
Elly B.

Beste Elly,
wat een sympathiek mailtje en zeker attent om dit mij te laten weten. Laat je zoon maar lekker exra bijverdienen. Mag je mail op onze website worden geplaatst?
Met vriendelijke groet,
Ronald Doef
www.produktiewerk.nl

Hallo Ronald,
Wat mij betreft mag de mail op de website. Een teken voor andere thuiswerkzoekers dat er ook thuiswerkbedrijven zijn die wel eerlijk handelen.
Met vriendelijke groet,
Elly B.

Hey Ronald ik heb je vorige week donderdag aan de tel gehad en wou je even laten weten dat ik aankomende woensdag op gesprek kan in Rucphen,en ik hoop dat ik dan eventueel zo snel mogelijk kan beginnen ik hou je op de hoogte in ieder geval bedankt voor het snelle handelen van je. Groetjes Petra
Verzonden van mijn HTC

Hi Petra,
Mag ik je tekst gebruiken voor de website? En uiteraard heel veel succes toegewenst.
Ronald Doef.
www.produktiewerk.nl

Hey Ronald
Natuurlijk mag je die op de site zetten ik laat zo ie zo woensdag nog wat horen. Fijne avond verder
groetjes petra
Verzonden van mijn HTC

hello Leon,

This is Megan Wang from Amstelveen, I want to tell you Merry Christmas and a happy new year 2013 to you. I am still doing lot of work with Mr. Jan, and thank you very much!!

Reactie van Leon Jordan op deze sympathieke woorden:
Thank you very much for your kindly and nice words, Megan, and i am very glad to hear from Jan Spruyt that he’s very satisfy about you.
Best regards, Léon Jordan and the rest of the Team of produktiewerk.nl and goodluck with your work at home.


Hallo Ronald,
Gister hebben wij elkaar rond 12 uur gesproken. Om 2 uur werd ik al gebeld door Judith. Kon me gelijk inschrijven en heb vandaag mijn eerste klusje terug gebracht en een nieuwe meegenomen. Ging dus super snel.
Bedankt.
Groet, Ester van der Velde

Hallo Leon,
Ik heb contact gehad f****** en heb gelijk een opdracht gehad , deze heb ik vandaag alweer ingeleverd. Dus het is nu lekker snel gegaan.
Met vriendelijke groet,
Ramona Vercoulen

Heel sympathiek van Anneke van den Broek en haar man om foto's te sturen m.b.t. het verrichten van thuiswerk c.q. ompakwerkzaamheden.


Hallo,
ik zou nog even een terugkoppeling geven na aanleiding van het gesprek wat ik heb gehad in omgeving Gouda. Het gesprek verliep positief. Die zelfde middag werd ik nog gebeld voor werk. Ik heb inmiddels al twee klussen gedaan en, ook al is het even wennen, het is leuk en het zakcentje is mooi meegenomen.
Bedankt voor jullie snelle actie!
Met vriendelijke groet
Danielle Nijman - de Heij

Beste mensen van produktiewerk.nl,
Alvorens hartelijk bedankt voor al jullie help.Eerlijk en oprechte menzen zoals jullie krijg je niet zomaar vandag meer.Duz 10+ voor jullie goed werk.
Ik heb vandag een kennismakings gesprek met Dhr Ruud Augustine van ****** voor inpakwerk van formulieren/evelopes. Het werk zelf ,hoewel op de huidige moment nu niet veel of druk, lijk me heel leuk. Dus ik begin morgen of so,zodra ik me inschrijvingsformulier/persoonsgegevens voor hun hoofdkantoor heb afgelost.
Ik ga gewoon me best doet om veel uren per week in te zitten en ook nu en dan zekere gevraagde weekends Ik kijk alvorens met zeer belangstelling uit naar deze uitdaging.Lekker weer aan de slag in plaatz van gewoon zitte vingers tellen.haha
Hoop me nederlands schrift als zuid afrikaner is wel goed. hehe
Nogmaals hartelijk bedankt Geachte Heren
Met vriendelijk groet
Jane van Zonneveld(Nieuw Vennep)
J.L.van Zonneveld

Léon,
Wij hebben elkaar vanmorgen aan de telefoongesproken. Ik heb het , door jou gegeven , telefoonnummer gebeld en contact gelegd met Mrvr. V****. Die verbond mij door met *** te *****. We gaan morgenochtend langs om kennis te maken en met de produkten kennis te maken.
Groeten
Martin & Irene van Noort uit Goor


Hallo Ronald,
Even een bedankje vanuit Wijchen, naar aanleiding van ons telefonisch gesprek. Gisteren ben ik netjes door een collega van jou terug gebeld, dank daarvoor.Ik heb me inmiddels bij *** ingeschreven. Wat hier ook in de toekomst uitkomt, het begin is gemaakt. Bedankt tot nu toe..
Met vriendelijke groet.
Nancy Festen
Wijchen

Beste Leon,
Wij hebben telefonisch contact gehad op 01-10. Hierbij wil ik u doorgeven dat ik met het bedrijf gebeld heb en ik kon gelijk wat spullen ophalen. Dus mijn eerste klus is binnen. Ben benieuwd hoe ik het ga vinden. Ik zal u verder op de hoogte houden. Bedankt voor uw hulp.
Met vriendelijke groet,
Daniëlle van Oorschot Waddinxveen.

Beste Leon,
Op 6 september heb ik met jou gebeld voor thuiswerk. Een week of 2 later heb jij me teruggebeld dat je een mail adres had voor me waar ik op kon reageren. Het ging om een bedrijf in omgeving Kootwijkerbroek. Ik heb dit gedaan en nu 6 oktober heb ik thuiswerk. Afgelopen maandag heb ik mijn eerste order opgehaald en ben nu dus begonnen. Bedankt!
Hartelijke groet Margriet

Beste Margriet,
Ten eerste gefeliciteerd met je eerste partij thuiswerk en dat je hier nog lang plezier van mag beleven en uiteraard heel fijn dat je me dit hebt laten weten. Je ziet dus dat ons intermediair daadwerkelijk mensen thuiswerk
bieden en jij bent er weer zo'n eentje van . Wij van produktiewerk.nl wensen jou dan ook veel werk plezier.
Met vriendelijke groeten,
Léon Jordan van produktiewerk.nl

Hoi Leon,
Ik heb contact gehad met Annette en ik ben "aangenomen" zeg maar. Ik ga vanavond de spullen ophalen.
Bedankt voor deze opdracht.
Mvg
Daphne van den Heijkant

Beste Leon,
Aafgelopen donderdagavond heb ik jou gebeld met de vraag om thuiswerk te kunnen doen jij gaf mij toen het adres van de (***) in mijdrecht ik heb ze gelijk ,savonds een mailtje gestuurd gistermiddag werdt ik door ze gebeld of ik een spoedklusje wou doen , ja natuurlijk wil ik dat en vanmorgen de spullenal weer ingeleverd (200 doosjesvouwen ) harstikke leuk en iedereen blij
Bedankt voor de hulp en groetjes
Hennie uit den Bosch

''lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht, toch gekregen''.
Roelina Gerrits Jubbega provincie Friesland heeft haar eerste opdracht aan enveloppen gekregen van onze opdrachtgever in Friesland. Extra leuke feestdagen voor jou, Roelina.

goedemorgen daar
nou ik mag vandaag komen kijken bij dat bedrijf. ze hebben gisteren onverwachts gemailt dat er werk is moeten er om 11uur zijn om even te oefenen en dan kunnen we zeggen of het wat is of niet ik wou je dit toch laten weten
groetjes nel
groot-ammers

Hartstikke bedankt Nel voor je mailtje en daar strijden wij voor om jou en anderen aan thuiswerk te helpen. Tevens wensen wij jou heel veel kracht en sterkte toe met je man.

Hoi Ronald,
Heb net het bedrijf in Coevorden gebeld,en op dit moment had ze niks voor mij maar misschien volgende week,en er stond nog een mega order in de wacht.Waar ze nog geen antwoord op had.
Ze heeft mijn gegevens en ik wacht nu maar af.
Ik wil je nogmaals bedanken voor je advies.
Groeten uit Coevorden.

Leuke attentie: Henriette uit Sneek is vanaf januari gestart via ons intermediair als thuiswerker om sleutelhangers te assembleren en dat gaat zo goed dat ze er inmiddels al in haar eentje meer dan 20.000 heeft geassembleerd voor onze zeer gewaardeerde opdrachtgever. Dat noemen wij motivatie.

Frans uit Borgsweer wil graag iedereen laten weten dat dat hij vandaag of morgen gebeld zou worden om thuiswerk op te halen.
Beste Frans,
Hartstikke fijn voor je en daar doen wij het voor als intermediair.

Ik heb het nogmaals geprobeerd en ik heb ze te pakken gekregen, eindelijk. Zo gauw ze iets hebben met thuiswerk dan bellen ze. Het was een rustige periode zei meneer. Ik wil je toch even op de hoogte houden, ok??
Groetjes Ingrid uit Groningen

Beste Ingrid, wij waarderen het dat je ons op de hoogte houdt en al helemaal als je thuiswerk krijgt van dit bedrijf.

We kregen iets later te horen van Eveline W dat zij inderdaad thuiswerk heeft gekregen.

Op 19 november 2007 hadden wij telefonisch contact je hebt mij toen een adres door gegeven waar ik misschien wel wat mee kon, nu had ik zo ongeveer de moed op gegeven omdat ik niets hoorde van dit bedrijf maar tot mijn verbazing ging vanmiddag de telefoon en belde het bedrijf toch nog terug, en wat bleek de gene die dit werk aanbied woont nog in dezelfde straat als ik ook, dus is het halen en brengen van het werk helemaal geen probleem meer, want zoals je misschien niet meer weet ben ik niet in het bezit van een rijbewijs en moest dan andere mensen vragen of ze het wilde ophalen en wegbrengen maar dat hoeft nu gelukkig niet meer. Ik heb het werk nog niet maar ik ben er zeker van dat dit gaat komen.
Alvast mijn hartelijke dank voor de moeite die je hebt gedaan om ook mij aan thuiswerk te helpen.
En Leon er zit ook nog iets anders in de pen waar ik mee bezig ben ook dankzij ons telefoontje van 19 nov. j.l.
Ik zal ook zeker jullie adres aan mensen doorgeven die op zoek zijn naar thuiswerk want jullie zijn tenminste een bonafide bedrijf waar eerlijkheid hoog in het vaandel staat.
nogmaals mijn vriendelijke en hartelijke dank groetjes van Eveline W


Hallo
Hierbij wil alle mederwerkers van www.produktiewerk.nl een hele fijne kerstdagen toewensen. met de beste wensen. gezond. en voorspoedig 2008.
Ook alle thuiswerker(ster). hele fijne feestdagen en alle goeds in het nieuwe jaar.
Gr, Corrie Schiedam.

Hay Leon.....of moet ik de Clown zeggen hahaha,
Sorry dat heb ik van iemand gehoord dat ze je zo noemen haha
met mij Corrie van donderdagavond.. weet je het nog? lange ei korte ei ie ...ik heb goed nieuws,.. ik werd vrijdagmiddag op half 12 gebeld en na aanleiding van die mail die ik verstuurd had .of ik die middag even langs wilde komen op mee te helpen op het bedrijf om te kijken hoe ik werkte. om een uur of 4 werd er om mijn identiteitskaart gevraagt voor een contrakt...om 5uu weer naar huis met thuiswerk '' die al klaar is'' en toen vroegen ze of ik maandag ook kon komen helpen..oke even me goede inzet leten zien.. en zei ja. maar dat ik alleen s'middags kan omdat ik s'morgens aan het oppassen ben en ik heb geen vervoer..nou dat was geen probleem ik word gewoon thuis s'middags opgehaald ...hahaha
ik hoop wel dat ik niet vaker op dat bedrijf hoeft te werken,, ik heb liever gewoon thuiswerk, me eigen tijd indelen lekker bakkie koffie erbij een sigarettje de bij ''''jaja ik weet het tis ongezond maar ozo lekker hihi''''
en als ik het zeggen mag,, veel zit werk...AU me rug dat had ik s'avonds..hier thuis kan ik even tussen het thuiswerk door iets anders doen.. dat vind ik prettige..enzo toch wat bij te kunnen verdienen,,maar goed ik zie wel hoe het loopt.. het balletje is in iedergeval aan het rollen.toch.. nou is dat goed nieuws of niet?
Leon je bent nu op de hoogte over het verloop van het werk van mij..
en ik wil jou en Roland toch ook gelijk even bedanken voor de aangewezen bedrijf..dankje wel..en je hoord nog wel van mij..
groetjes, Corrie

Goedemorgen,
Het is gelukt hoor, mijn keukentafel ligt vol met stekkers!
Het gesprek met Martine maandag ging goed en ik kreeg gelijk de eerste partij stekkers mee naar huis. 1000 ministekkers in een doos met alle schroefjes en pinnetjes. Ik ben er gelijk aan begonnen en het valt eerlijk gezegd alles mee. Een leuke bijverdienste absoluut!
Ik ben alleen zondagavond geveld door een griepje, dus met zakdoeken en antigrippine zit ik nu tussen de stekkers. Maar het is een goede afleiding.
Jullie hebben mij er wel mooi tussen geholpen waarvoor heel veel dank.
Ik laat absoluut nog wat van mij horen ook als ik geen stekker meer kan zien.
Jullie bedankt en veel groetjes,
Angela Stam uit de Drechtstreek.

Hoi, opnieuw met mij...
Hoe is het met jullie?
Nu het buiten wat kouder geworden is, is het s'avonds wel gezellig hoor zo met de stekkers aan tafel. Ik ben ondertussen aan de tweede partij bezig en ik moet zeggen dat het goed te doen is. Daar kom ik de winter wel mee door!
Vrienden van mij in Roosendaal zijn nu ook op zoek naar thuiswerk, zij hebben al ervaring.
Kan jij mischien nagaan wat voor thuiswerk het is wat ze in Roosendaal en omgeving aanbieden?
Ik heb de website van jullie al doorgegeven.
In ieder geval bedankt en heel veel groetjes daar, ik hou je zo nu en dan op de hoogte.
Angela Stam Drechtstreek.

Hoi,
ik werk 2 middagen voor **** en
de rest van de tijd voor me huishouden
en voor me thuiswerk
maar ik vind het niet erg dat je het op je site zet
vindt het wel leuk zelf zo kunnen de mensen zien
dat jullie wel de echte mensen die ze kunnen vertrouwen
en dat jullie niet van die bedriegers zijn
EEN WARME DOUCHE VOOR JULLIE!!!!!!!!!
groetjes Anna Groffen.

heeeey ronie en Leon, alles kids?
leeuwarden is toppie hoor er is namelijk een wereld wonder gebeurt.........
******* heeft gebeld of we wilde thuiswerken en ja daar hebben wij geen nee tegen gezegd natuurlijk we hebben een uur of andere uur later de eerste spullen gehaald was een spoed klus en nu is het af en morgen ochtend kunnen we de volgende klus al weer gaan ophalen hihi als je ons niet had geholpen dan hadden we dit niet geweten thanks ronald uit de grond van ons hart.
heel veel groetjes en we hopen dat jullie nog steeds op onze huwelijks dag willen komen,
Ray en Eelkje Leeuwarden uit dat mooie Friesland.

hallo ronald en leon
ik heb gebeld met het bedrijf in Den Hout Brabant.
en ik ben op de wachtlijst gezet
ze heeft niet gezegd hoelang ik moest wachten
maar de mevrouw die erover gaat zou vandaag nog mijn papieren krijgen
ze hebben al me gegevens genoteerd en ook waar ik allemaal had gewerkt
en ook de redens waarom ik daar weg ben gegaan
dus als ik wat meer weet horen jullie het ook
groetjes en knuffels
anna groffen

Hierbij na telefoontje net met Leon gehad te hebben nog even een emailtje van mij. Gisteren thuiswerk gekregen van een bedrijf in Heerenveen. Het voldoet me prima. Was sinds April ingeschreven bij jullie en had de moed toch al wat opgegeven maar zoals jullie nu zien toch werk gekregen. Bedankt voor de hulp en adviezen die jullie mij gegeven hebben. Jullie zijn zoals jullie je omschrijven op jullie website. Plus nog eens meelevend en hulpvarend.
Met vriendelijke groet Joke Oudega(w)

Reactie produktiewerk
Leuke bijkomstigheid is dat Joke 5 opdrachten in 1 week kreeg/krijgt en het bedrijf Joke Oudega een hele harde werkster vindt. Joke, je hebt dat witte voetje te pakken bij dit bedrijf hoor!

Hoi Ronald,
En de rest van het team natuurlijk.
Ik ben al bekomen van Leon zijn stem op het antwoordapparaat hoor, ik krijg hem er alleen niet meer af!
Volgende week stuur ik een mailtje naar het bedrijf in Dordrecht waarvan jullie het emailadres aan mij door hebben gegeven.
Ik ben heel benieuwd. In ieder geval heel erg bedankt dat jullie mij deze kans bieden, ik begon van andere bedrijven al licht wanhopig te worden.
Ik hou jullie op de hoogte en nogmaals bedankt, het is nog gezellig ook met jullie aan de telefoon.
Heel veel groetjes, Angela S*** uit Dordrecht.

Beste Thuiswerkcentrale,
Ik heb net met M******* gesproken en zoals je al zei kreeg ik een aardige jongen aan de lijn ik moet maandag even langskomen om
kennis te maken en een aanmeldings formuliertje in te vullen.
Ik hoop dat het wat word.
Hartelijk bedankt groeten Ilse

Hallo Ronald,
Toch bleef ik een beetje bang dat het misschien toch niets zou worden. Maar zojuist heb ik dan toch het contract binnengekregen. Deze is uitgeprint en getekend in tweevoud (stond er niet bij, maar leek me logisch) en ligt klaar om verstuurd te worden. Dit zal ik dan ook meteen vandaag en voor 5 uur doen. Dan hebben ze hem morgen meteen in huis.
Heel erg bedankt voor alles alvast. Ook al zal ik U op de hoogte houden, U beseft niet hoe blij U me hiermee gemaakt heeft.
Met vriendelijke groet,
Dieuwke van der Voort

Annemieke Hooijberg uit Amsterdam hebben wij ook weer lekker aan het werk kunnen helpen. Gaat om bloemendozen en foliepapier. Lekker makkelijk werk, en lekker in de tuin je werkzaamheden verrichten, met dit snikhete weer, en je krijgt na elke opdracht ''handje contantje!'' We wensen jou een heel werkzaam 2007 en meer toe bij onze sympathieke opdrachtgever en gelukkig maar dat je na 18.00 uur en zaterdag ook terecht kan bij dit bedrijf.

Mw L. Koops uit Ede belde belde Leon 22 maart 2007 dat ze sinds een aantal weken volop werk heeft gekregen van een bedrijf in *********. Ze vertelde telefonist Leon dat ze hier heel blij mee was, en al helemaal toen bleek dat ze al vrij snel thuiswerk (inpakwerk) kreeg aangeboden (geen wachtlijst), en nog steeds werk aangeboden krijgt. Tot nu toe heeft ze al 5 leuke opdrachten gekregen.

Hallo Ronald,
Ik heb vandaag ****** gebeld en er schijnt geen Bart te werken (wel bas). Op dit moment hebben ze niemand nodig dus ik sta daar op een lijst.Nu weet je wat er gaande is.
Tot gauw.
Groetjes Suzanne (Yvonne) uit Waverveen

Hoi,
Ik ben alsnog gebeld door ****** en ik heb morgenavond een afspraak met ze. Hoop je genoeg te hebben geinformeerd.
Groetjes Suzanne te Waverveen

Ik weet ook niet wat ik met Yvonne heb, Suzanne. Zal me vriendin leuk vinden! Ze is niet echt jaloers ingesteld...ahum. Suzanne, he he, eindelijk goed gezegd, ben blij dat het tot een afspraak met het bedrijf is gekomen en wensen je veel succes met thuiswerk. Hartstikke bedankt voor je kleine attentie om het te laten weten. Geef ons altijd een heel fijn gevoel.
Groetjes van 'Rong name en his crew''.

Net zoals zovelen ben ik al geruime tijd op zoek geweest naar degelijk en betrouwbaar thuiswerk. Ook ik ben in contact gekomen met diverse malafide bedrijven die beweerden thuiswerk te hebben. Helaas hadden zij niets, alleen een duur telefoonnummer waar je diverse bandjes te horen kreeg. Dat dus maar opgegeven en dus eigenlijk ook de moed opgegeven.
Totdat ik in contact kwam met Leon en Ronald! Gelijk het eerste gesprek was ontzettend leuk en ik kreeg direct de indruk dat het hier wel eens om een goed bedrijf zou kunnen gaan. En ik had gelijk! Binnen een week heb ik dankzij deze twee fantastische en vooral ook gezellige heren een thuiswerk baan gevonden. Ze hebben ontzettend veel moeite voor me gedaan en eerlijk gezegd had ik dit niet durven hopen. Super!
Vandaag ben ik voor het eerst aan de slag! Ik kon bij een bedrijf in Bennekom lanskomen om te kijken hoe het thuiswerken nu eigenlijk werkt en ik ging met een volle auto terug naar huis! 1000 stuks puzzelboekjes voorzien van een gratis pen. En het verdient ook nog meer dan ik had verwacht! Leuk productiewerk, dankzij Leon en Ronald! Heren, heel hartelijk bedankt! Ik ben super geholpen door jullie en ben jullie dan ook heel dankbaar! Wie weet kan ik over een tijd toch die piano kopen die ik al zo lang wil.......?
Lieve groetjes,
Harriët te Heteren.

Reaktie Thuiswerkcentrale:
Je hebt iets voorbij laten schieten waar je ook ontzettend goed in bent; schrijfster! Als je als schrijfster bekendheid krijgt, kan je wel gewoon doorgaan met thuiswerk... (hobby), maar dan kan je binnen de kortste keren de piano van Richard Clayderman overnemen. Alleen de nullen passen niet op een klein prijskaartje. Desalniettemin, begeren is vaak leuker dan het hebben en je moet ergens voor leven. ''Jij je piano, en wij om mensen aan thuiswerk te helpen''.
Nogmaals, hartstikke lieve mail en ook je broer de groeten, Harriet.
Groetjes van ons allen.

Wij als intermediair willen graag Andrina van der Meij in ons midden welkom heten. Ook zij wilde/wilt graag thuiswerk verrichten, en is opgeklommen als vaste mailagente. ''Kwestie van doorzetten, want men komt je eenmaal niet achter de kachel vandaan halen''. Wij zijn overigens heel blij met jou!

Tineke Borger uit Harkema hebben wij ook goede dagen bezorgd omdat ze in 2007 thuiswerk kan verrichten. Succes Tineke, namens de medewerkers van produktiewerk.nl

Ans van der Ree uit Almere belde om even te laten weten dat ze zaterdag een partij enveloppen/thuiswerk krijgt van *******.
Ik vind dit zo spontaan van haar om dat toch even te laten weten aan ons, dat ik op dat moment net op een tomaat leek.
''Ans, je leest dit uiteraard ook, echt heel spontaan en dat getuigt karakter. Succes met je inpakwerkzaamheden in Almere''.

Beste mijnheer Rombout te Den Haag, jammer dat het contract met de telefonie die wij u een jaar geleden hebben aangeboden, niet is verlengd. Toch een leuke tijd/ervaring opgedaan!? Wensen u succes met andere activiteiten vanuit huis, die ook net zo leuk kunnen zijn.
Crew Thuiswerkcentrale.

hallo leon en collega nou ik heb gisteren ******* gemailt en ja hoor smiddags werd ik gebeld en vandaag kon ik gelijk al beginnen dus ik ben nu lekker bezig maar ik wilde jullie wel even bedanken en als er mensen zijn die ook thuiswerk willen doen dan geef ik jullie gelijk op nou nog maals harstikke bedankt groetjes hannie coule.

haaaaaaaaaay roon
heeeeeel heeeeeel erg bedankt voor die 25 euro het kwam heeeel goed uit omdat we deze maand van de uitkering maar 65 euro overhielden.
dus waar wordt het aan uitgegeven ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aan boodschappen.
thank men
groetjes van ray en eel.

Wij wensen mevr Miandouab-Jansen veel succes met enveloppen vullen in de regio Venlo. Bedankt om het nog even te laten weten en ben blij dat u het hartstikke leuk vindt.
Mvg,
Thuiswerkcentrale

Hoi Ronald ,
Bedankt voor de tip !
**** **** heeft gelijk werk voor me . Ik kan vanmiddag een lading envelopen halen. Margreet heet trouwens Margriet !
Succes verder
groetjes Erna te Brunssum (Limburg).

Hallo ronald even berichtje van Wilma.
ik zou afgelopen maandag naar de training gaan maar ik heb een zware epileptieaanval gehad dus dat ging niet door. Nu krijg ik een herkansing aanstaande op 11.12.13 het is jammer voor deze training maar het is niet anders zo je weet weer wat van mij met groeten van
Wilma meerdink


heey roon
thanks voor het adres en telefoonnummer we hebben al contact gehad met hem en over 5 weken belt hij ons of wij hem.nog ff 1 vraagje, stonden mijn schoonouders nou nog wel bij jou in het systeem ................... Fam H. Welles....zou je ff willen kijken en ff willen mailen of dit inderdaad het geval is.nogmaals bedankt en tot mails, spreeks.
groetjes Ray


Hallo ik heb **** ***** gevonden en heb vandaag contakt gehad. Ik ben nu ingeschreven en de colega van Jeroen zal contakt met mij opnemen.
Dus ik dacht ik zal je dit even laten weten. Nu maar hopen dat het succes zal hebben.
groetjes wilma meerdink

Danielle uit Zwolle belde nog even terug om principieel aan te geven dat ze 3 maanden werkt bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in papierwerk. Ze vindt het een fantastisch bedrijf zowel bijverdienste en sociaal ''op en top''.

Hartstikke bedankt voor het doorgeven, mijnheer en Danielle van der K. uit Zwolle. Het bedrijf zal zich ook in haar nopjes voelen met deze uitspraak.

Hoi Ronald,
Dank je wel voor het adres voor het inpakwerk. Heb ze dus meteen gebeld en wat denk je? Kon meteen langskomen en een formulier invullen en misschien zouden ze nog wel wat hebben staan, dat ik dan weer kon meenemen om het uit te proberen. Zien of het wat was voor me. Stond ik even met een mond vol tanden en nou moet ik zeggen dat dat niet zo vaak voorkomt. Kon mijn zusje ook meteen meenemen. Ze verwachten volgende maand een hele grote partij en het is de vakantieperiode, dus het zou zomaar ineens kunnen dat ik volgende week al genoeg te doen heb, qua inpakwerk. Ga dus morgen even langs met mijn zusje.
Dus nogmaals, bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groetjes (ook aan Leon),
Fauzia

Beste Mailagent,
Ik heb vandaag gebeld naar het thuiswerkadres. Kreeg te horen dat ze op het moment niemand nodig hebben,dit i.v.m de vakantie's. Moest tegen de herfstperiode maar even terugbellen.
Met vriendelijke groeten,
Theresia Swama

hallo,
ik wordt op de lijst geplaats bij thuiswerk ik verwacht eind augustus dat ik aan de slag kan thuis'
vriendelijke groeten monika wezep.

Wij wensen mevr van thuiswerkcentrale Hooghuis veel sterkte toe met het verlies van haar man. Helaas is het (inpak)bedrijf opgeheven omdat het te zwaar wordt.


Mw Kluiverts uit ter Aar belde vanmorgen voor inpakwerk en 2 uur later belde ze vanuit haar auto terug met folders in haar achterbak, om ons daarvoor te bedanken. Het is niet altijd gezegd dat er een wachttijd is, maar moet wel rekening mee gehouden worden. Mw Kluiverts heeft geluk gehad en haar dochter Colinda Kluiverts, dat ze gelijk aan de slag konden.

Onze dag kan zeker niet meer kapot.
Crew thuiswerkcentrale.


Mevr van der Heijden uit Weesp stond in file-code actief (betekent geen terugbelpraktijken en geen verwatering), en we kregen melding van een bedrijf in haar buurt dat ze haar wel konden gebruiken en daar hebben wij gretig gebruik van gemaakt.

Gefeliciteerd mevr van der Heijden, en mag het er maar gecontinueerd aan toe gaan, en dat u een leuk zakcentje kan verdienen.
Crew Thuiswerkcentrale.

Hoi Leon,
Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken. Ik heb op 30-05 een gesprek met jou gehad en ik ben op 31-05 al aan het werk gegaan. Ik heb
inmiddels al 2 thuiswerkopdrachten gehad.
Bij deze nogmaals een DIKKE PLUIM voor jullie.
Groetjes Sjoukje Boer Leiderdorp

Leon is door jouw mailtje wel naast zijn schoenen gaan lopen. Hij kijkt al uit naar de ''warme douche''. Geintje!! Hij is helemaal in zijn nopjes hiermee! En heel erg bedankt voor het laten weten en succes, en 'go for it!'

Mevr G. Nieuwenhuizen uit Wieringerwerf wist niet wat haar overkwam toen ze ons belde en een paar dagen later al aan de slag kon vanuit haar eigen huis via een bedrijf in Wieringerwerf. Maar wij wisten ook niet wat ons overkwam toen mevr Nieuwenhuizen dit op haar beurt even ons liet weten.

Beste mailagent en Leon
Heb net gebeld en kon inderdaad nu wel op de lijst geplaatst worden, bedankt hiervoor.
Ook wil ik jullie mijn excuses aanbieden voor de mogelijke beschuldiging die ik naar jullie gemaakt heb.
Leon had het gister ook over een bedrijf in Voorburg waar thuiswerk zou kunnen zijn, hebben jullie daar ook het adres voor mij van.
M.vr.gr.
Inge te Zoetermeer.

Hallo Ronald
Ik ben gelijk gaan bellen naar dat bedrijf. Al hoe wel ze eigenlijk niet in Bloemhof komt heeft ze mij toch op de wachtlijst geplaatst omdat ik in een benedenwoning woont. Het is nu een kwestie van afwachten. Nu kan ik wel zeggen schrijf mij ook maar in voor telemarketing of iets dergelijks maar laten we eerlijk zijn je hebt mijn stem gehoord en ik denk niet dat ze zitten te wachten op een plat Rotterdams accent. In ieder geval bedankt mocht je nog iets anders weten hoor ik het graag van je.
Groetjes
Jolanda Stoop

Beste Robert,
Ik weet niet of je het kan herinneren, maar op jouw advies heb ik vorige week gesolliciteerd bij *** *******, daar werd ik in eerste instantie
wegens ongeldige papieren afgewezen, maar nu schijnen de papieren wel in orde te zijn. Dus wordt de procedure weer opgestart en ben ik voor niets boos op jullie geweest. Mijn excuses daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Peter Bliek

Beste Peter,
zoiets kan gebeuren, maar voortaan het lontje iets langer. Geintje! Hadden niet anders verwacht dat je werd aangenomen. Wensen je het komende half jaar heel veel succes.
Crew Thuiswerkcentrale.Hoi Thuiswerkcentrale,
Ik heb gisteren mijn training bij het **** (enquetes) gehad. Heel proffesioneel en deze week ga ik nog beginnen. Maar daarnaast wil ik nog steeds graag inpakwerk doen.
Ik mailde al dat mijn man in Westergeest werkt. Is daar in de buurt meer kans op inpakwerk dan kan hij het eventueel ook halen en brengen voor mij. (postcode ******), of ergens tussen Spijk (postcode 9909) en Westergeest. Ik zag op jouw site, genoeg daar in de buurt. Ik wil dolgraag beginnen!
Ik hoop snel iets van je te horen.
Groetjes,
Brigitte Thijssen

Zo of zo hartstikke fijn dat je lekker vanuit huis gaat enqueteren. Inpakwerk naast het enquetewerk is de volgende stap die wij gaan ondernemen.
Crew Thuiswerkcentrale.


Beste ronald,
Het is gelukt. Ze hadden meer mensen uit mijn straat gehad. Ik werd nu op de lijst gezet . Ze vonden het prettige om mensen uit ********* te hebben dan buitenaf. Ik wacht af. Heb gezegd dat ik ook in het weekend beschikbaar was.
Groetjes van Angelique provincie Noord Brabant.
P.s ik hou je wel op de hoogte.

Dank je voor de mededeling en zullen bij dit er rekening mee houden, maar jij hebt binnenkort thuiswerk en daar gaat het om.
Crew Thuiswerkcentrale.


Maaike Blanken uit Zoetermeer belde nog even voor data-entry en zo kwamen we er toch achter dat ze al leuk inpakwerk had gekregen via ons, o.a. enveloppen vullen, afgelopen december.

Hopende dat je nu ook data-entry mag verrichten vanuit huis, Maaike.
Mvg,
Crew Thuiswerkcentrale.

Hallo,
Eerlijk gezegd heb ik tot vanavond nog nooit naar Big brother gekeken, maar ik geloof dat een felicitatie hier zeker wel op zijn plaats is! Een zeer goede deal met Talpa!
Ik zou ook gelukkig zijn ;) Ik weet wel zeker dat het véél perspectief gaat bieden. Jullie zijn nu tenslotte één van de weining thuiswerkaanbieders die daadwerkelijk, onomstotelijk écht thuiswerk hebben geleverd!
En dat nog wel op TV!!!
Nee, geen problemen met het plaatsen van mijn mailtjes op jullie site. Ik hou je op de hoogte!
Groet,
Thalicia provincie Flevoland.


Hallo,
Ik heb inmiddels het inschrijfformulier ontvangen en reeds ingevuld terug gestuurd. Ik ben dus zeer benieuwd!
Bedankt, voor het adres! Zoals ik al zei hou ik je natuurlijk op de hoogte.
Mvg,
Thalicia provincie Flevoland.

Ed van de Tak uit Amsterdam, bedankt voor je telefoontje over het onderzoeksbureau waar je nu voor werkt vanaf juni, en we weten dat het vanzelfsprekend is, maar we zijn toch elke keer weer blij dat we mensen krijgen die de moeite nemen om ons hiervan op de hoogte te stellen. Ed, je bent er voor geschapen om dit werk te doen vanuit huis; ''communicatief, contactueel, representatief, accuraat, en sociaal''.

Anja van der Nat provincie Brabant zag het niet meer zitten en we hebben haar gekoppeld aan een ander bedrijf vlakbij haar in de buurt en ze is volop aan de slag met partijen enveloppen etc.


Anja, heb je veel bloed, zweet en tranen gekost, maar je hebt het!
Succes, en hartstikke bedankt voor je telefoontje om dat te laten weten!


Hallo Ronald,
Als eerste nog bedankt voor het leuke gesprek, verder wil ik je nog informeren over de gang van zaken tot nu toe;
Na veel proberen heb ik inmiddels contact gehad met "Hilda".
Het was een positief gesprek, morgen kan ik het eerste werk al ophalen, tevens gaan we dan met elkaar kennismaken.
Ik ben benieuwd en hou je op de hoogte,
Groetjes,
Ilse van Beek provincie Zeeland

Hoi thuiswerkcentrale,
nou ben sinds gisteren weer bezig met thuiswerk via V********.De "oude" baas is overleden en het bedrijf is door anderen overgenomen...
Dus ik ben weer volop bezig,was alweer de rugpijn en de schouderpijn vergeten!!Maar ja,ik denk maar aan de
extra euri.
Bedankt voor de hulp en succes nog verder.
Groetjes Claudia Limburg.

Hey,
Als eerste de groeten terug van Silvester.(hahaha)
Maar ik heb ff gebeld, ook hij zat er alleen voor momenteel.Hij vroeg of jij mij al bij hun op de lijst had gezet..... en dat had ik ook vermeld dat het zo was..
Heb met hem afgesproken dat ik begin volgende week weer ff kontact met hem zou opnemen.Dan had ie tijd om wat gegevens op teschrijven.Dus wie weet.
Word vervolgt.........................
Groetjes Martine Helder

Ha die Ronald,
Ik had je belooft om je op de hoogte tehouden.Nou bij deze.Ik heb gisteren een leuk telefoongesprek gehad met Silvester,hij heeft mijn gegevens op genomen en hoopte volgende maand al werk voor me tehebben.Dus dat begint erop telijken.
Ik zal je op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen en hoop gauw aan de slag tekunnen.
Groetjes Martine Helder


Mevr A.M.C. Weijers te Noord Brabant wilde nog even laten weten dat ze gelijk al een spoedopdracht kreeg die in een halve dag klaar moest zijn.

Reactie Thuiswerkcentrale
Ook dat kan weleens voorkomen dat je gelijk voor de leeuwen geworpen wordt.
Mevr Weijers, we hebben u met plezier geholpen.


Hallo,
Het is inmiddels al weer een paar weken geleden dat ik met je gesproken heb over thuiswerk.
Ik heb met **** M***** contact opgenomen en hun hebben wel thuiswerk maar niet dat ik bv. wekelijks iets kan verwachten.
Dit kan misschien wel eens gebeuren als ze veel orders binnen krijgen.
Na 3 weken telefonisch met hun gesproken te hebben ben ik er vandaag geweest om te kijken hoe het er aan toe gaat in het bedrijf.
Wanneer ze iets hebben bellen ze me dus afwachten maar.
In ieder geval bedankt.
Groetjes,
Nicolien Baltus

Mirna van Hemert liet nog even snel weten na 3 jaar de markt afgestruind te hebben, eindelijk iets gevonden te hebben via onze
opdrachtgever.

Reactie Thuiswerkcentrale
Dankzij ons als intermediair hebben wij dit voor je kunnen bewerkstelligen, en dat hebben wij met plezier gedaan, Mirna!


Goede middag Leon
Wij hebben gisteren elkaar aan de telefoon gehad over post bezorging. Ik heb mevrouw Ronkes gesproken en had een afspraak van middag om 13:00 uur. Ze hadden ook nog bezorgers nodig in vleuten. IK ga aankomende maandag begingen met een wijk (vrij groot). De wijken gaan per postcode. Als het goed gaat kan ik er een wijk bij nemen.
Met vriendelijke groet,
Sandra verwoerd


Beste Sandra,
van harte proficiat met je nieuwe bijbaan als postbezorger bij (...) te G. Dat is wel heel snel gegaan en natuurlijk gun ik het je van harte. Ook bijzonder aardig dat je mij dit zowel per telefoon als per mail hebt laten weten. Het zit je op de 13e van de maand echt mee en ook dat je zo enthousiast bent.
Léon Jordan en alle medewerkers van Produktiewerk.nl wensen jou uiteraard hiermee heel veel succes.