WIE ZIJN WIJ?


Uitzending 17 januari 2017 met Brenda & Bettina Holwerda.
Opnieuw dank aan de redactie voor het vertrouwen en uiteraard onze gekoesterde relatie tot het uitbesteden van ''echt betrouwbaar'' thuiswerk.
http://www.npo.nl/vier-handen-op-een-buik/17-01-2017/BNN_101382023


Uitzending 19 maart 2013 Faja en Romana 4 handen op 1 buik.
Met dank aan BNN voor de spontane samenwerking en uiteraard
onze gewaardeerde relatie die dit thuiswerk mogelijk heeft gemaakt.

http://www.npo.nl/vier-handen-op-een-buik/19-03-2013/POW_00534598

Ook hier hebben wij een belangrijke rol gespeeld voor het SBS programma ''Utopia''.
Met dank aan de redactie en bijzonder Sven en Mark.

Thuiswerk voor de Utopianen
4 November 2016

De Utopianen hebben een e-mail ontvangen over thuiswerk.
Billy en Romy ontdekken de e-mail, die van een thuiswerkbedrijf blijkt te zijn. Ze roepen snel Kevin en Gina erbij. Billy leest de mail voor, waarin staat welke werkzaamheden het bedrijf aanbiedt aan de inwoners en hoeveel ze zullen verdienen. Uit enthousiasme beginnen de vier Utopianen te joelen en te klappen.
Billy besluit gelijk naar het bedrijf te bellen. Aan de telefoon laat de kunstenares weten ze erg enthousiast zijn over het werk en zo snel mogelijk willen beginnen. Er wordt afgesproken dat de benodigdheden voor het thuiswerk vanmiddag worden geleverd, zodat de Utopianen gelijk aan de slag kunnen.

Een onomstotelijk bewijs dat thuiswerkers ook jarenlang plezier kunnen beleven en een leuk zakcentje bij kunnen verdienen met thuiswerk. Henriette Wempe te Sneek wordt al jaren gekoesterd door onze klant in Sneek en produktiewerk.nl en gaan er vanuit dat ze dit nog lang wilt blijven doen. Ook Madelon Meester van de Volkskrant bedankt voor het artikel c.q. interview en uiteraard deze hele leuke foto.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd en geïntegreerd heeft in vraag en aanbod van thuiswerk in heel Nederland, van inpakwerk tot telemarketing. En wij als intermediair gaan ons ook steeds meer orienteren op het gebied van advies en belastingtechnische aspecten, die belangrijk zijn om te weten als u freelanceactiviteiten gaat verrichten. Wij zorgen er voor dat u geen problemen krijgt in 2017 met naheffingen, uitkeringsinstantie's of anderszins, en dat u met een gerust hart uw thuiswerk kan verrichten.

Passage uit een Landelijk Dagblad; thuiswerker Elly Hoogervorst te Zevenhoven.

Elly Hoogervorst uit Zevenhoven is al bijna een jaar thuiswerkster via Produktiewerk.nl . Het bevalt haar prima. "Ik heb jaren geleden een herseninfarct gehad. Daardoor kan ik niet in een gewone baan terecht. Dit werk is voor mij een ideale manier om in het gezin ook mijn steentje bij te dragen. Het werk van Elly Hoogervorst varieert van het insteken van brieven in enveloppen, tot het aanbrengen van een geluidsmodule in een wenskaart. Ik vind die afwisseling wel leuk. Anders wordt het wel erg saai. Is de klus moeilijker of moet het extra netjes, dan betaalt het meer. Ik kijk eigenlijk naar wat het per maand oplevert. Het geeft me ook voldoening. Als je een beetje doorwerkt, verdien je toch een paar honderd euro per maand. Het is wel een mooi extraatje in moeilijke tijden."

Thuiswerk weer populair

Huub en Maria al 5 jaar inpakwerk thuis via produktiewerk.nl


Collega Miranda van produktiewerk.nl
en presentator John Williams van
Dubbeltje Op Zijn Kant.


Ook staan we in verschillende edities
van Politiewijzer in Nederland
met thuiswerk.


22 september 2005, Talpa, 31.000 3D velletjes moesten
in zakjes worden geplaatst door 12 Big Brothers met ieder 1 hand.
Was wel een uitdaging, want de redactie van Talpa wilde
binnen 1 dag weten of we de bewoners met zo’n aantal konden bevoorraden
m.b.t. een weekopdracht. Wij hadden ten opzichte van de 12 bewoners
wel de opdracht gerealiseerd.


Piet Bakker, jarenlang een trouwe thuiswerker van
produktiewerk.nl , opgenomen in een blad voor ouderen.