Jeroen en Heidi uit Voorburg in Dubbeltje Op Zijn Kant 10 februari 2016. Met heel veel dank aan de redactie en RTL Nederland voor deze licentie, en in het bijzonder producer Dave en presentator John Williams van het programma Dubbeltje Op Zijn Kant.

Graag willen wij de redactie en voornamelijk Wendy-Kristy van het
programma ''Woontips'' bedanken voor het item: thuiswerk - hoe je ook
woont, klein of groot, voor iedereen weggelegd, en ons daarvoor hebben uitgeselecteerd dit via RTL 4 uit te dragen. Mede mogelijk gemaakt door Janssen groothandel voor dier, hobby en tuin Nederweert.

Soms worden wij ook benaderd door bedrijven die in eerste instantie mensen zoeken om op locatie te werken tijdens kantoor of avonduren, zo ook door een nieuwe klant in de ''regio Utrecht'' en betreft boeken om kaften, met de intentie dat sommige werkzaamheden vanuit huis verricht kunnen worden.

Tip! Op vakantie gaan is geen enkel probleem als u thuiswerk verricht of binnenkort gaat verrichten (u bent per slot van rekening een vrije werker en zit nergens aan vast), maar geef dat als het kan ruim van tevoren aan zodat het bedrijf in kwestie hierop kan anticiperen.

We willen mededelen dat wij opnieuw een nieuwe relatie erbij hebben en ook hierbij speciaal een bedankje willen uitbrengen aan het thuiswerkbedrijf. Mensen uit Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Hellevoetsluis en meerdere plaatsen rondom Spijkenisse kunnen zich hiervoor geheel vrijblijvend aanmelden of informeren naar de mogelijkheden.

Goedemorgen Ronald,
Ik heb donderdag de eerste opdracht binnen gekregen van het bedrijf S** in A*****. Het was een heftig begin met 500 tassen vullen maar ik ben er heel erg blij mee. Ik heb ze vandaag om acht uur deze morgen ingeleverd. Dat omdat ze een paar dagen vrij waren. Het waren tassen met vijf vuilniszakken en een nagelknipper en scheermesjes en kam en tandpasta en daarnaast zeep en een tandenborstel. Dan op een speciale manier in de dozen liggen zodat mensen het er zo uit kunnen pakken. Het was een klus maar ben tevreden en hoop dat ze weer heel erg snel bellen voor de volgende opdracht. Het is een druk bedrijf want vanmorgen kwamen al heel erg veel mensen spullen brengen. Was even zoeken op het begin naar de achterkant en zoek en gij zult vinden zeggen ze.
Dank je wel Ronald voor de informatie die je mij hebt gegeven.
Met vriendelijke Groeten
Esther de Groot

Heel erg bedankt dat ik jaren heb mogen thuiswerken samen met mijn vrouw voor een bedrijf uit Breda via jullie en heb dat met plezier gedaan. Groetjes en houden contact, Piet B. Dongen.

Gevraagd thuiswerkers (o.a. handmatig verpakken) Wijk bij Duurstede, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, Vianen, Leerdam, Beesd en of aangrenzende plaatsen.

Gevraagd thuiswerkers (diverse werkzaamheden) Hoofddorp en ruime omgeving.

Gevraagd thuiswerkers provincie Zeeland, Bergen Op Zoom, Roosendaal (divers productiewerk).

Gevraagd thuiswerkers Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, katwijk, Zoetermeer, Zoeterwoude, Wassenaar, Oegstgeest, Leidschendam (Enveloppen).

Gevraagd thuiswerkers Almere en Huizen (Enveloppen).

Gevraagd voor relatie in de regio IJmond tot Haarlem en relatie Hoogkarspel en maximaal 20 omtrek daarbuiten, thuiswerkers die secuur o.a. insteekwerk (enveloppen) willen verichtten.


BEDANKJE VAN DE MAAND DECEMBER/JANUARI 2020:

Bij de firma m***** ** hebben we ook 3 keer een mail gestuurd en de laatste op 8-11-17 hebben we een reactie gehad .Leuke reactie met CV en personalia opgestuurd .Gelijk een uitnodiging voor een gesprek dat hebben we gisteren gehad heel positief.En vanmorgen hebben we een contractje getekend en even in het bedrijf gekeken .Met de toezegging dat het eerste de beste order naar ons zou gaan.Dus eindelijk nu
zitten we in de molen. Het heeft even geduurd maar toch nu reactie. Daar zijn we blij mee. Als je verder nog iets wil weten hoor ik het van je .
Dank voor je moeite.
Met vriendelijke groet,
Jannie en Marco van T*****

s'Hertogenbosch, Vught, Vlijmen, Nieuwkuijk, Rosmalen, Hedel, Wijk en Aalburg, Zaltbommel, Gameren, Bruchem, Nuland, Geffen of aangrenzend aan deze plaatsen.
(Enveloppen, kaarten, etc)

Rijssen en maximaal 15 km omtrek. Men moet een aparte ruimte hebben in huis om het op te slaan i.v.m. diefstal.
Mevr. V**** komt bij iedereen thuis langs om eerst kennis te maken. Ze kan dan ook zien welke mensen betrouwbaar en gemotiveerd zijn.

Zutphen 20 km maximale omtrek. Gaat om papierwerk.

Wageningen 17 km maximale omtrek. Werkzaamheden divers.

Echt wat bijverdienen met grote bezuinigingen voor de deur?

Gevraagd in Zuid Limburg door opdrachtgever 20 datatypistes die adressen willen invoeren. Enige typesnelheid, accuratesse, internet en administratieve achtergrond gewenst.
Sollicitatie en/of voor vrijblijvende informatie, ook in uw regio, kunt u contact opnemen, zie openingstijden.

Improve quality of service!

Tip! productiewerk uitbesteden aan uitzendkrachten c.q thuiswerkers!
Door onze bedrijfskosten zeer laag te houden kunt u op (bulk)partijen honderden zo niet duizenden euro's besparen en dat is zeker in deze tijd waarbij elke order er 1 is, een enorme aanwinst.
Maar op kleine partijen zult u ook al resultaat op financieel gebied merken. Ook boekhoudkundig levert dat een extra voordeel op en ons expertisebureau zorgt ook voor accurate betalingen en communicatie richting thuiswerker(s) die gescreend zijn en bereid zijn letterlijk hun handen uit de mouwen te steken. Wij beschikken namelijk over een grote database aan gemotiveerde, per direct beschikbare thuiswerkers in NL en Be. Waar u ook gevestigd bent in Nederland en België, informeer vrijblijvend naar onze messcherpe prijzen.


Woonachtig Regio Rotterdam (afhaalpunt Schiedam) thuiswerkers met doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Accuratesse en hygiëne vereist. Ook mogelijkheid productiewerk in de avonduren of zaterdag op te halen en te brengen. Tevens thuiswerker gevraagd voor opdrachtgever, dient woonachtig te zijn in Hoensbroek (Zuid Limburg).

Mijdrecht, Uithoorn en Veenstreek: wij zoeken voor ''lange duur'' gemotiveerde flexibele thuiswerkers op gebied van inpakwerk voor een opdrachtgever.

Uitzendingen donderdag 2 juli 2009 en donderdag 3 september 2009, 20.30 uur RTL 4
Wij van produktiewerk.nl willen onze dank uitspreken aan o.a. de redacteur Karen van het tv programma " Een Dubbeltje Op Zijn Kant'', en Karen Smits, voor het vertrouwen en fijne samenwerking, en aan twee bedrijven in Almere en 1 bedrijf bij Hoogwoud die het mogelijk gemaakt hebben op ons verzoek 2 families in Almere en Noord-Holland in financiële nood te helpen met ''echt'' thuiswerk.

Als uw woonplaats of omgeving op het gebied van inpakwerk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat wij in uw regio niet vertegenwoordigd zijn. We opereren landelijk en hebben honderden mensen inmiddels op deze manier aan inpakwerk geholpen. U kunt altijd vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden zijn. Ook andere werkzaamheden vanuit huis zijn onze expertise.

3 Ingezonden foto's van 2 nieuwe thuiswerkers (stel) die vanuit huis in Utrecht (enveloppen vullen en dichtvouwen), zo hun dank betuigen en uiteraard wat extra willen bijverdienen. In dit geval € 7,50 per uur (mits 250 enveloppen per uur), maar let op: het verschilt per bedrijf.

Gevraagd hoogopgeleide professionals die allerlei kwalitatieve werkzaamheden vanuit huis (homeshoring/homesourcing) willen verrichten. Minimaal afgeronde HBO of universitaire opleiding vereist. Zelfroostering is mogelijk! Je kunt werken als zelfstandige (zzp) of in loondienst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gevraagd hoogopgeleide professionals, minimaal HBO afgeronde opleiding (voorkeur informatica of andere technische opleiding). Ervaring met producten als Lei, Lotus Domino Designer, Lotus Domino Document Manager en Lotus Workflow. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Spontaniteit van de maand:

Jannie Nijlaan uit Groningen belde heel verheugd op met de mededeling a.s. maandag al te kunnen beginnen met werk vanuit huis wat ze ook al eerder regulier gedaan heeft en dat komt haar helemaal fantastisch uit. De spontaniteit van de maand zit hem ook vooral in het feit dat we dat niet eens hebben gevraagd en dat ze dit puur uit zichzelf deed. Tuurlijk is het onze plicht, maar dit getuigt wel van karakter en zeker nu veel negativiteit te lezen valt over bemiddelaars die 'liegen en bedriegen' en/of abonnementskosten in rekening brengen of misbruik maken van 0900 nummers.
Wij zullen nooit en dan ook nooit om een bank of girorekening vragen en adviseren u dit ook nooit door te geven.

Tevens gevraagd thuiswerkers Dordrecht en maximaal 15 km omgeving. Op dit moment kunt u praktisch gelijk aan de slag.

Wij zijn overigens operationeel in heel Nederland en gedeelte Belgie en u kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in uw district.
Kunt u uw woonplaats of omgeving niet vinden, wil dat niet zeggen dat wij niks voor u hebben. Integendeel! Ook zaterdag zijn we bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn, zie openingstijden.

Intermediair zoals het bedoeld is.

Wij zoeken gemotiveerde thuiswerkers voor één opdrachtgever in de volgende regio's:

Zuid Limburg / gedeelte Brabant - kant Zuid Limburg, en Belgie (15 km), - grens Nederland ook mogelijk

U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in uw woonplaats of omgeving.

Wij heten een thuiswerkbedrijf in de provincie Zeeland van harte welkom en spreken onze dank uit dat wij via dit sympathieke bedrijf mensen kunnen aanbieden die op zoek zijn vanuit huis naar ''echt'' inpakwerk en een leuke bijverdienste. De volgende plaatsen komen hiervoor in aanmerking:

Hele eiland Vlissingen/Goes, Woensdrecht, Bergen Op Zoom en omgeving, Tholen en omgeving, Zierikzee en omgeving, Roosendaal.

Laatste update:
Inpakwerkzaamheden per 28 oktober 2019:

Tynaarlo en vrij ruime omgeving.
Weert en 15 km
Denekamp/ Oldenzaal/Enschede/Hengelo/Borne/Losser
Utrecht, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Zeist
De Bilt, Maarssen, Ijsselstein, Montfoort, De Meern, Vleuten
Arnhem/Oosterbeek/Westervoort/Duiven/Zevenaar/Montferland
Doesburg/Overbetuwe/Elst/Lingewaard/Beuningen/Renkum
Nijmegen/Wijchen
Den Helder en 20 km omtrek
Weesp/Naarden/Bussum/Hilversum/Laren/Huizen
Almere/Zeewolde/Lelystad/Dronten/Biddinghuizen/Swifterband
Didam en 15 km omtrek
Eindhoven/Best/Son.
Ede en of 15 km omtrek/Veenendaal/Wageningen/Rhenen
Renswoude/Leusden/Barneveld/Opheusden
Lienden/Kesteren.
Lelystad/Dronten/Biddinghuizen/Swifterband/Elburg/Oldebroek
Culemborg/Vianen/Houten/Odijk/Zeist/Driebergen
Wijk bij Duurstede/Maurik/Tiel/Geldermalsen/Lienden/Leerdam
Schoonebeek/Coevorden/Steenwijksmoer/De Krim/Dalen/Dalerveen/Dalerpeel
Roosendaal/St Willebrord/Etten Leur/Breda/Oudenbosch/Rijsbergen/Rucphen/Oud Gastel (Verder weg is mogelijk als het om meerdere personen gaat)
Dordrecht/Zwijndrecht en 15 km omtrek
Terborg/Silvolde/Etten/Gaanderen en 20 km omtrek
Dieren/Doesburg/Angerlo of 12 km omtrek/Doetinchem/Didam
Winschoten en 15 km omtrek
Rijsbergen en 15 km omtrek
Reeuwijk en 15 km omgeving
Sint Maartensdijk en omgeving
Walcheren
Almelo en directe omgeving
Heel zuid Limburg
Amersfoort
Groot Ammers en directe omgeving
Alphen aan de Rijn en 15 km omtrek
Heel Zeeuws Vlaanderen
Almere
Huizen
Venlo en 15 km omgeving
Weert en 15 km omgeving
Tilburg en 15 km omtrek
Emmen en 13 km omtrek
Mijdrecht en 15 km omtrek
Alkmaar tot Den Helder
Vlaardingen/Maassluis/Schiedam
Rhenen en 18 km omtrek
Dordrecht en 15 km omgeving
Hoorn en 15 km omtrek
Hoogkarspel/Enkhuizen en 15 km omtrek
Heerlen en 15 km omtrek
Ermelo en 10 km omgeving
Den Haag en 15 km omgeving
Hoofddorp en 15 km omtrek
Den Bosch en directe omgeving
Purmerend en 15 km omgeving
Stad Groningen
Zuidhorn/Grootegast/Kollum/Buitenpost/Leek/Harkema
Niezijl (Groningen) en 20 km omgeving komt ook in aanmerking

Zaansteek/Wormerstreek/IJmuiden/Beverwijk
Heemskerk/Uitgeest/Castricum/Limmen/Heiloo/Alkmaar
Heerhugowaard/Bergen/Zwaag/Hoorn
Middenbeemster/De Rijp/Stompetoren
Weert/Nederweert en 10 omtrek
Gouda en 15 km omtrek
Spijkenisse en 10 km omtrek
Hellevoetsluis
Rotterdam
Amsterdam
Apeldoorn
Utrecht/IJsselstein/Nieuwegein
Zwolle en 10 km omtrek
Hoogeveen


Voor veel meer plaatsen, zie pagina thuiswerk aangeboden.

Hierbij verheugen wij ons vanaf 09 oktober 2007 op een goede samenwerking met dit bedrijf.

Heel eiland Walcheren per 09 oktober 2007

Wij zoeken thuiswerkers vanaf 25 jaar die in bezit zijn van een goede/degelijke naaimachine.
Gaat om bagage bandjes, dekselgespjes en omloopbandjes naaien.
Aanschaf naaimachine kan uiteraard van de belasting worden afgetrokken.
Verdiensten tussen de € 4,- en € 7,20 per 100 genaaide elementen.
Gapinge/Serooskerke/Grijspkerke/Vrouwenpolder/Oostkapelle en directe omgeving kan het thuisgebracht worden. Is ook mogelijk intern binnen het bedrijf werkzaamheden te verrichten, bij goed afgeleverd werk uiteraard. Het is mogelijk 1 keer per week of 14 dagen de spullen te halen en te brengen. Reiskosten worden vergoed. Wilt u meer informatie of koppeling met dit bedrijf, neem dan contact op tijdens de aangeven openingstijden. Meer thuiswerk waaronder veel inpakwerk, aangegeven met plaatsen, zie beneden of onder thuiswerk aangeboden. Of bel vrijblijvend naar de mogelijkheden op thuiswerkgebied.

Gezien op Big Brother?

Werkzaamheden in de vorm van 31.000 3-D kaarten op A4-formaat op Talpa-tv en internet; uitzending(en) 21-22 september 2005?
Daar zijn wij, alle medewerkers produktiewerk.nl, en distributeur H.H. heel trots op.
Ook Liesbeth (programmamaker big Brother) en Endemol en uiteraard de bewoners die het werk hebben verricht willen we bedanken voor deze uitdaging, samenwerking, vertrouwen en goede afloop. Goede afloop zat er helaas niet voor de bewoners in, want we hebben allemaal op 22 september 2005 live kunnen zien dat ze van de 31.000 slechts 15.000 gedaan hebben. Thuiswerk vereist toch wel wat creativiteit/handigheid. Ze moesten op pindakaas, uien en zonder sigaretten leven. Overigens, we voelen ons niet schuldig dat ze de weekopdracht niet gehaald hebben.

Hierbij een kleine selectie die aangeeft dat er wel degelijk inpakwerk in Nederland is:

REACTIES VAN THUISWERKERS (kleine greep)

hallo Ronald, zoals beloofd een berichtje van catharina uit zeeland. ik heb gebeld met **** middelburg, het is daar nu erg rustig. op dit moment hebben ze niemand extra nodig, ze raden me aan in april/mei opnieuw te bellen. wie weet kan ik dan aan de slag. groeten uit zeeland.

Aanhouder wint in 2006?
Martine Helder uit Drachten heeft het voor elkaar om 3200 enveloppen te vullen in 1 weekend tijd (vouwwerk is al gedaan en dichtplakken gebeurt machinaal) bij een grote opdrachtgever van ons in Nijehaske. Oftewel, een leuke spoedopdracht. Martine, na veel teleurstellingen bij anderen, hebben wij je graag met succes gekoppeld aan deze opdrachtgever.
Crew thuiswerkcentrale.

Mw de Bruyn uit Kwintsheul belde onze telefonist Leon in het nieuwe jaar 2006 op een hele spontane wijze en bijna huilend en lachend tegelijk, wilde ze ons nog even laten weten dat ze het hartstikke naar haar zin heeft bij dit thuiswerkbedrijf. op 23 december kreeg ze haar eerste opdracht en als klap op de vuurpijl kreeg ze al na 2 opdrachten een heel mooi kerstpakket mee. Voor eigen consumptie uiteraard! Mw de Bruyn, u bent een vrouw uit duizenden. En hartstikke bedankt van onze kant dat u dit nog even doorgegeven hebt.

Hallo,
Sorry van de eerste mail.
Naar aanleiding van ons gesprek vorige week vrijdag heb ik Hilda gebeld. Ze vertelde dat ik dinsdag al kon beginnen. Nu was de leverancier wat later met de spullen maar vanaf morgen GA IK BEGINNEN.
Ook wil ik bij deze nog even mijn excuses aanbieden voor het wantrouwen dat ik toonde. Na een aantal keren mijn neus te hebben gestoten was ik bang dat het weer niets zou worden.
Tijdens het gesprek dat ik met Hilda had bleek dat we elkaar al kenden. Ze blijkt de zus te zijn van vroegere buurtjes van ons. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat dit wel goed zit.
Groetjes van een toekomstig thuiswerker.
Tessa Somers.


Reactie thuiswerkcentrale op Tessa Somers
Je bent al begonnen met thuiswerk (kaart in zakje doen en prijsje erop) aan je laatste mail te zien? Want het moet voor zaterdag, hetgeen wat je in bezit hebt, klaar zijn. En daar zijn we heel blij mee, maar als het ''nachtwerk'' wordt, niet ons de schuld geven hoor! Jouw denkbeeldige uitspraak; ''ech nieeeet!'' Je hebt gelijk ook hoor! Lekker overdag en wat in de avond thuiswerk verrichten. Tessa, echt een ontroerend mailtje! Thanks! Dat is ook de reden dat we dit selectief hebben geplaatst.


Hoi mailagent
wilde jullie even laten weten dat er volgende week al een chauffeur komt die me alles wijst.
alvast bedankt
gr.mieke Heintges te Maasbree.

Reactie thuiswerkcentrale op Mieke Heintges
Beste Mieke,
je charmeert me wel hoor, met je leuke mailtjes. Als je voor mij ook thuiswerk weet, dan wel 'bonbons inpakken'. Nouja, ''inpakken!!'' 3 keer raden wat voor werkwoord ik hiervoor gebruik?
Keep in touch! Zoals beloofd!


Hierbij wil ik even doorgeven dat ik de 25 euro tipgeld ontvangen heb.
Bedankt en met vriendelijke groet,
Miranda Anna Paulowna.

Reactie thuiswerkcentrale op Miranda Anna Paulowna
''Belofte maakt schuld, al moeten wij dat rechtstreeks in de brievenbus deponeren. Maak niet alles gelijk op, geintje! ''Bedankt Miranda dat we weer een (aanstaande) nieuwe opdrachtgever erbij hebben en op deze manier weer anderen kunnen helpen met THUISWERK/INPAKWERK in de contreien van Anna Paulowna''.

Volgende mensen gefeliciteerd met jullie recente werkzaamheden (enveloppen) bij één van onze opdrachtgevers Sylvester en Michel te Heerenveen.

Charlotte Hermse Wolvega
Barbera Hoekstra Oudega
Petra Oosterhof Oldenmarkt
Anneke Piek Sneek
Peter Wever Joure (ook intern werkzaam)
Roelie van der Kooi Sneek
Kim Ten Veen Joure
John van den Linden Joure
Marcel van den Berg Hardegaryp (ook intern werkzaam)

Mevr P. van W*v*ren te Schiedam hebben wij ook weer gelukkig gemaakt met een bedrijf wat thuiswerk uitbesteedt/thuisbrengt in de gemeente Schiedam. Uiteraard is het wel vanzelfsprekend, maar het blijft heel attent om het toch even te laten weten. Pamela, dat je het maar leuk werk vindt en dat je een leuk zakcentje mag verdienen in deze zeer moeilijke tijden en aankomende armoede.


Hallo Ronald,
Hierbij nog een berichtje van mijn kant. Heb intussen in een week tijd al de nodige data-invoer gedaan. Ben dus inderdaad bij E****** Den Haag aan de bak.
Nogmaals bedankt.
Groetjes,
Mariska Pronk

Reactie:
Data-invoer is heel wat anders dan enveloppen vullen en/of assembleren, maar net zo leuk, zo aan je reactie te zien
en daar zijn we blij mee, maar kijk uit voor RSI, geintje! De Thuiswerkcentrale.

Sylvia Altona-Hazenberg uit Overijssel, wist wel dat je goede communicatieve en contactuele eigenschappen bezit, en hoop dat je nog wat leuke uurtjes mag draaien bij het enquetebureau vanuit huis, met enqueteren/THUISWERK. Wij hebben je graag geholpen.
De Thuiswerkcentrale

Hoi,
Ik ben bij ***** **** op de wachtlijst gezet, ze hebben daar ook wel een lijst van ongeveer 3 maanden, maar dat vind ik niet zo heel erg, ze wilde me in ieder geval daar vast op de wachtlijst zetten.
Hun telefoonnummer is wel veranders ivm een verhuizing . Het nieuwe adres weet ik niet [ vergeten te vragen] maar het nieuwe telefoonnummer is 0***-******
Alvast erg bedankt en als ik aan de slag kan laat ik het je weten.
Groetje Claudia van T*** Uithoorn

Mevr Adraensses uit Nijmegen (oorsprong Belgische) belde Leon van de thuiswerkcentrale nog even terug om haar belofte na te komen als ze thuiswerk had gekregen via ons.
Ze gaf met zeer vriendelijke stem aan dat ze vanaf Februari 2005 aan het werk is gezet, enveloppen en assembleren van allerlei producten. Mevr Adraensses, gefeliciteerd namens ons allen, en nogmaals bedankt!

Wij feliciteren ook mevr. H.H. Visser te Koog aan de Zaan met het heugelijke feit dat ze per 2005 met enveloppen aan de slag is gegaan. Vanaf het moment van één van onze telefonisten bellen en daadwerkelijk werk verrichten zit nog geen week. Dus hierbij praktisch geen wachttijd.
Hilly, je hebt altijd al thuiswerk verricht in Friesland waar je oorspronkelijk vandaan komt, en nu ook in Koog aan de Zaan (Zaanstreek). Wel pleisters bij de hand houden, het snijdt wel die enveloppen...geintje!!! We hebben je met plezier geholpen.

Heidi van Dongen te Amsterdam, vriendin en buurvrouw, gefeliciteerd met jullie nieuwste aanwinst per 2004/2005: enveloppen vullen en een zakcentje bijverdienen, etc. Heidi, met schrijven verneem je gelukkig niet mijn 'jodelen'. Meiden, en jullie best blijven doen, Ronald van de Thuiswerkcentrale.

Erna Wanders te Duiven, je hebt al via ons gewerkt bij amassadeurverpakkingen te Westervoort vanaf 2003 (helaas verleden jaar failliet gegaan), en nu weer lekker binnenkort via ons met naaiwerkzaamheden aan de slag vanuit huis. Heel veel succes en naald en garen gewenst. Mvg, medewerkers thuiswerkcentrale.

M. Burger uit Beverwijk liet Leon de telefonist even weten dat ze gelijk aan de slag kon per 06 juli 2005 met enveloppen vullen. Bedankt voor uw sympathieke telefoontje en heel veel succes, en uiteraard een leuk zakcentje toegewenst.


Beste bedrijven die thuiswerk uitbesteden, denk ook aan onze goede relatie depakschuur.nl
Depakschuur te Bodegraven (bij Gouda) is een toko waarbij accuratesse hoog in het vaandel staat en alleen werkt met gekwalificeerde, gemotiveerde, snelle thuiswerkers die heel erg op elkaar ingesteld zijn.
Vervoer en afstand is totaal geen probleem. Kwaliteit en prijs staat zeer scherp in verhouding.
U kunt een offerte aanvragen en zelf ondervinden.
LET OP!! Absoluut niet bestemd voor (aankomende) thuiswerkers!!!!!!
Uiteraard wel bestemd voor de andere opdrachtgevers waar we min of meer mee samenwerken, zie o.a. plaatsen!
Die ook graag met u een samenwerking willen aangaan.

Totaal niet naar aanleiding van leeftijd, opleiding, of anderszins aan het werk komen?


Een relatie van ons creëert werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bent u geruime tijd werkzoekende, en lukt het niet om aan de slag te gaan? Onze opdrachtgever kan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Zo heeft onze opdrachtgever werkgelegenheidsprojecten waardoor u binnen korte tijd aan de slag kunt. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met één van onze telefonisten.

Werken op proef en zonder sollicitatieplicht met behoud van WW-uitkering is mogelijk gemaakt.

Werkloze werknemers die al 6 maanden werkloos zijn, kunnen maximaal drie maanden zonder loon werken in een bedrijf. Tijdens deze 'proeftijd' zijn zij vrijgesteld van de sollicitatieplicht. De proefplaatsing kan worden gezien als een onderdeel van het verkrijgen van betaald werk.

Om van het UWV toestemming te krijgen voor een proefplaatsing, moet de werkgever een intentieverklaring overleggen waarin verklaard wordt dat (bij gebleken geschiktheid), na afloop van de proefperiode, een betaalde dienstbetrekking wordt aangeboden van dezelfde of grotere omvang dan de proefplaats voor minimaal 6 maanden.

Ook Suzanne Z********* van bedrijf H** in Hoensbroek (Limburg) en omgeving (enveloppen etc), hartstikke bedankt voor het vertrouwen om met ons samen te werken.
We hebben al heel veel thuiswerkers aangeboden en het worden er veel meer, en danken jullie daarvoor.

WAAROM THUISWERKEN?

Vaak zijn het hoogopgeleide mensen die omwille van de kinderen niet meer in staat zijn om buitenshuis te werken of mensen die gewoon wat om handen willen hebben en zich niet buitengesloten voelen in het arbeidsproces.
Mensen die zich ergeren aan de ochtend- of avondspits (woon/werkverkeer).
Met de krulspelden in en desnoods met je nachtjapon tussen het wasgoed werk verrichten en geen over je schouder kijken van de baas.
Geen vervelende opmerkingen meer van je collega's.
Eigen tijd in kunnen delen.
In de winter niet door de barre kou.
Tijd- en kostenbesparing.
En last but not least: ook het bedrijfsleven heeft er veel baat bij, kantoor huren behoort tot het verleden.

Routeplanner

Click hier om de exacte afstand tussen uw woonplaats en het inpakadres te kunnen bepalen.

Belangrijke tips voor particulieren en ondernemers

Weet u wel dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om thuiswerk te verrichten!
Belastingtechnische zaken worden vaak over het hoofd gezien.
Voor informatie omtrent belastingtechnische zaken en meer kunt u zich ook wenden tot bovenstaand nummer.
Uiteraard ook als u ons kunt tippen over iemand die al o.a. inpakwerk doet vanuit huis (zie € 50,- onder beloning).
Tientallen mensen hebben inmiddels er al gebruik van gemaakt.
Wij zijn één van de weinige bedrijven op thuiswerkgebied dat durft te investeren om de meeste mensen aan serieus werk te helpen.
Als bedrijf onderhouden we ook goede contacten met verschillende toko's die inpakwerk uitbesteden (alleen via ons).
Heeft u een bedrijf op administratief, data, telefonisch gebied of een toko en zoekt u nog mensen vanuit huis die goed gescreend zijn/worden qua uren, presentatie, motivatie, opleidingsniveau, ervaring, betrouwbaarheid, etc? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen op een professionele manier.
Wij willen ook graag een beroep doen op (thuiswerk)distributeurs in heel Nederland die grote partijen kunnen leveren aan verschillende bedrijven/toko's die bij ons aangesloten zijn op het gebied van verpakkingsmaterialen, inpakwerk, etc. Professionaliteit staat en blijft bij ons hoog in het vaandel.

Thuiswerker van de maand

Mandy Otto belde even om te zeggen dat ze na anderhalf jaar zoeken en belazerd te zijn door verschillende bemiddelingsbedrijven (blijf daarom op uw hoede en wees niet naief, want € 458,-, € 5700,- per jaar, is het maximum per maand wat u als freelancer kan verdienen), in augustus mee kan liften met werkzaamheden als enveloppen vullen etc, en daar is ze zeer mee in haar nopjes.
Mandy nogmaals, heel attent dat je gebeld hebt om dat even door te geven.

Wij thuiswerkcentrale, feliciteren ook familie Phan te **** (Limburg) dat jullie als familie al vanaf november 2003 tot heden 2006 continue o.a. enveloppen vervaardigen vanuit huis via ons. Daar doen we het voor uiteraard!

Hierbij een kleine selectie die aangeeft dat er wel degelijk inpakwerk in Nederland is:

REACTIES VAN THUISWERKERS (kleine greep)

Hoi Ronald,

Ik heb contact gehad met ******** te L******** en ga er van de week heen met mijn paspoort om mij in te laten schrijven. Hebben inderdaad wel een wachtlijst, maar die fluctueerd nog al. Ze gaven wel aan dat juli/aug. komkommertijd is, maar dat eind aug. er een groot project aan komt. Ik ben dus helemaal blij en tevreden, want ik zit in de molen.

Bedankt en de groetjes,

Mariska Pronk


Esther Kirkwy uit Wijchen liet ons even weten dat ze binnen 24 uur aan de slag kon (servetten vouwen). Dus praktisch geen wachttijd en we danken Esther voor dit sympathieke telefoontje. Dat je maar veel servetten mag vouwen bij dit bedrijf vanuit huis.

Hierbij wil ik Ronald en Leon hartelijk bedanken.
Na heel lang zoeken hebben jullie hebben mij in 2005 gekoppeld aan het bedrijf *** *** *** te Heerenveen en heb de eerste order enveloppen al mogen ontvangen. Groetjes van Gerda de Jong uit Oosterwolde

Ik wil jullie even bedanken voor het werk.
Ik bedoel daar mee leon en ronald.
Ik ben nu even tijdelijk op roepbaar bij het bedrijf in heerenveen.
Dat heet ***** **** ****.
Ik heb er nu net twee dagen gewerkt en maandag moet ik er ook even werken.
Dus heel erg veel bedankt jongens.
De groeten van marcel van den berg

hoi met richard
we zijn vrijdagavond in almelo geweest bij die bijeenkomst en het is gelukt we hebben de spullen binnen we beginnen vanaf de 2de week van april

Hallo Thuiswerkcentrale,
Gisteren keek ik op mijn bankrekening en zag dat jullie het geld hebben overgemaakt.Daar wil ik jullie even voor bedanken.
Zo verlies ik mijn vertrouwen in jullie niet.
Anita Twente

hallo met richard ik heb net nog een keer gebeld ze zouden informatie sturen vanochtend had ik ook gebeld en toen kreeg ik een man de telefoon en die zei dat ze niemand nodig hadden nu heb ik ook gezegd (vanochtend ook) dat ik ingeschreven stond bij produktiewerk.nl en nu was het wel goed vr grt richard

hoi
ik heb vandaag bericht gehad dat ik 19 maart naar de bijeenkomst moet in almelo
richard uit Heino

Hierbij het verslag waar je om vroeg.
Ik heb gesproken met mevr. Oosterveen die ik nadrukkelijk, als ook de telefoonist verteld heb dat jij uit naam van produktiewerk.nl mij hebt bemiddeld bij deze job.
vervolgens heeft ze in het kort verteld over wat mij te wachten staat als bezorger en ben ik uitgenodigd om op 20 maart in Tiel bij de bijeenkomst aanwezig te zijn waar alles nog eens piekfijn uitgelegd wordt.
Mevr. Oosterveen was in haar nopjes na mijn telefoontje. O ja, er is ook informatie toegestuurd maar ik geloof dat dat richting jou e-mail gegaan is.
Ik hoop dat deze informatie voldoende is.
Wachtend op jou bericht , met vr. groet Ron Ligterink uit Haarlem.

Ik heb gisteren net een opdracht gedaan voor Sylvester en Michel, 500 brieven invouwen, dus het gaat de goede kant op.
Groetjes,
Renate de Jong

Ik heb via jullie dat adres gekregen van Suzan ***** Ik heb daar thuiswerk van gekregen Ik wil jullie bedanken voor deze opdracht
groetjes Truus

Hoi,
Ik ben ontzettend blij....ik krijg morgen al thuiswerk van *****!!! Harstikke bedankt...ben heeeeel blij. Ze brengen en halen het inderdaad.
Nou hee, harstikke bedankt en ik laat nog wel wat horen. En mochten jullie nog een adres in mijn omgeving binnen krijgen, dan hou ik me aanbevolen.
Ik moet nog even nadenken of ik dat met het bellen wil doen...
Nogmaals, bedankt!!!
Susanne uit de provincie Utrecht.


Hallo,
Heb zojuist met ***** **** **** gebeld en ben bij hun op de wachtlijst geplaatst.Wanneer ze iets hebben weten ze niet maar dan hoor ik het wel. Heb ook de belastingdienst gebeld en ik krijg geen heffingskorting. Nou dit was het dan.Als je iets voor me weet laat je het wel horen he
Groetjes uit het mooie twente,
Anita

From: >*************.nl
To: "Saskia Hart" <saskiahart******.com
Subject: Re: t.a.v. Saskia.
Beste Saskia,
bedankt voor je sympathieke mail, Saskia. Vind je het erg als je mail op onze site wordt gezet?
Mvg,
Mailagent.


Hoi Mailagent.,
Nee hoor zet maar op jullie site. Mensen mogen best weten hoeveel moeite jullie voor ze doen. Mochten jullie nog ander leuk werk hebben zoals inpakken e.d. dan houdt ik me aanbevolen.
Dank je wel.
Groetjes,
Saskia.

Beste Ronald,
Sorrie maar ik had nog geen kontakt gehad met de *********, inmiddels kontakt gehad en morgen kan ik al evt. aan de slag deze zit inmiddels in **** voordien in *****, ik snapte er niet veel van maar het zal wel goed zijn hoor we zien het morgen wel, alvast bedankt en je hoort nog van mij.
groet Jan v d Stel ( Zuid Holland ).

Hallo,
Bij deze wil ik jullie even bedanken voor het e-mailtje dat jullie me vorige week stuurden om adressen te controleren. Hier ben ik dus vandaag mee begonnen en krijg deze week weer nieuwe. Mocht er nog ander thuiswerk zijn dan hou ik me aanbevolen.
Heel erg bedankt voor de moeite die jullie doen.
Groetjes,
Saskia Franssen

Hoi,
Ik heb gebeld met Suzan O****** maar op dit moment waren er geen mensen nodig maar dat kon wel zo weer nodig zijn dus ik ben op een wachtlijst gezet.
Dus als er nog wat anders is wat ik kan doen hoor ik graag van je.

Groetjes,
Renate


Hallo,
Toch bedankt voor je reactie, ik heb inmiddels contact gehad met het bedrijf in *******, ze hadden op dit moment weinig tot geen werk, en er was een wachtlijst van 20 personen voor me, maar ik heb me er toch maar bij laten zetten.
We geven de moed niet zomaar op!
Maar goed als je weer wat voor me weet hoor ik het graag!
Bedankt he, groetjes
Lianne B***

Hallo Ronald,
ik heb contact gehad met het bedrijf in Overijssel,sta nu op de wachtlijst.
mvg,ingrid

Hallo,
Ik heb net gebeld met ***** in de provincie Utrecht. Zij hebben thuiswerkers in
dienst maar degene die daar over gaat, R***, is er pas dinsdag
weer, dus dan bel ik haar even op. Meer info volgt dus nog.
Jolanda

Ik wil U even laten weten dat Willem van Tuijl op de wachtlijst is gezet bij *****.
Jannie van Tuijl

Geachte produktiewerk,
Had geen hoop meer na een jaar maar jullie hebben me heel fijn geholpen aan thuiswerk.
Me vrouw wil jullie ook op deze manier bedanken.
Jan en Marieke ***** ******

Hallo Thuiswerkcentrale,
Heeft wel een maand geduurd dat ik aan de slag kon bij ***, maar is gelukt. Wil jullie allemaal nog even bedanken daarvoor. Overigens, je mag me wel plaatsen, maar liever niet met me achternaam.
Groetjes van Pauline B******* uit Noord Holland

Hoi Ronald,
Ik wil je even laten weten dat ik zo thuiswerk ga halen in Gelderland. Dus 't is allemaal goed gekomen. Ik wil je nog even bedanken.
Groetjes Helma de Ridder

Beste Ronald,
Ik weet niet of je mijn vorige mail hebt ontvangen, maar goed nieuws ben eindelijk aan het werk!
Heb inmiddels al een klus gedaan en dat ging prima. Uiteindelijk heb ik ze wel tig keer moeten bellen, maar aanhouder wint toch? Ik stond namelijk nog steeds op de wachtlijst, dus als ik niet zelf had gebeld zat ik nu nog te wachten!!
Ze hadden namelijk erg veel mensen op de wachtlijst staan die zich hadden aangemeld voor het thuiswerk.
Ik hoop dat alles ook goed met jou gaat en ik mail je wel weer!
Groeten Fong Man uit Flevoland.

Naar aanleiding van ons telefoongesprek ben ik gelijk gaan solliciteren bij het bedrijf.
Heb vandaag goed bericht mogen ontvangen dat ik vanaf 8 september 2003 mag beginnen als Enquêtrice.
Mvg, Esther Visser.

Zojuist heb ik telefonisch kontakt gehad met *** in Noord Holland. Deze week kan ik mij melden voor nadere informatie en het invullen van een inschrijfformulier.
Vriendelijke groet,
Marga jonker


Ik had jou beloofd een reactie te geven t.a.v. verloop thuiswerk bij *** in Flevoland. Dit is goed verlopen; we hebben inmiddels 2 klussen gedaan. Ten aanzien van de betaling moeten we natuurlijk nog even afwachten, doch op zich heb ik daarin wel vertrouwen. Voor de continuering zou ik het prettig vinden als er meer (betrouwbare) adressen in Flevoland beschikbaar zijn, kun je ons hieraan helpen???
Bijvoorbaat onze dank.
Vriendelijke groeten,
Carla ten Nijenhuis

Geachte meneer, naar aanleiding van het telefoongesprek wil ik u mededelen dat ik vanmiddag al aan de slag kan bij het bedrijf in Flevoland. Om 16.00 uur haal ik 800 enveloppen op en dat kan om 14.00 uur morgenmiddag weer ingeleverd worden.
Vriendelijke groetjes van Myung

Ik heb gebeld naar het bedrijf in ***. Bij deze sta ik nu op de wachtlijst. Effe tussen haakjes ik zie er ook jonger uit en niet alleen een jonge stem. Groetjes,
Nancy Mulder
Vianen.

Beste produktiewerk,
ik heb de ****** gebeld. Men is op zoek naar iemand zoals ik, en ik zal een email ontvangen voor inschrijving. Maandag komt er een pakket thuis, waarmee ik verder aan de slag kan. Het is voor in de avonduren van 18.00 - 21.00 in de regio Rotterdam.
Ik ben zeer benieuwd.
Je hoort nader...
Groeten

Beste Ronald,
Graag wil in de positieve zin wat over je vertellen. De eerste keer dat ik je aan de telefoon heb leren kennen kwam je bij mij zeer spontaan over en duidelijk was jou eerlijkheid en behulpzaamheid tenopzichte aan mij gericht. Van mijn kant en dan ook wel serieus gemeend ,wil ik je tot heden hartelijk danken dat je mij de tijd en kans geeft mij te ontplooien bij de thuiswerkcentrale en dat je me aan het werk hebt geholpen want was al 2 jaar bezig om thuiswerk te krijgen en veel meegemaakt daarmee, tot ik jullie tegenkwam en na een week werk aanbood. Zeer complimenteus vond ik vooral ook je eerste reaktie ,dat je zij tegen mij dat ik een leuke en goede telefoonstem heb en natuurlijk geeft dat de burger weer moed en die moed heb jij bij mij dan ook duidelijk ingesproken en gegeven en dat heeft erbij mij toegelijd dat mijn interesse als telefonist zijnde langzaamaan alsmaar groter is geworden en vast ook wel nog groter wordt. Iedereen mag van mij weten dat Ronald van de thuiswerkcentrale een aardige en zeer zorgzame man is die daarom ook zeer geschikt is voor deze werkzaamheden. De mensen bellen natuurlijk vooral voor thuiswerkzaamheden en eerlijkheidshalve wil ik je toch vooral melden dat je de sollcitanten altijd correct te woord staat en de mensen ook uitgebrijd en op zeer deskundige wijze te woord staat. Zelfs valt mij ook op dat je ook sociaalvoelend bent en dan ook die mensen op een dusdanige manier te woord staat dat wanneer iemand het moeilijk heeft die persoon dan met ook haar of hem gerust probeerd te stellen door hun een hart onder de riem te steken. Rest mij jou nog te vertellen , Ronald gaat zo door op deze manier.
Hartelijke groeten van mister Leon Jordan te Zoetermeer.

Beste Leon,
hartstikke bedankt voor je mailtje.
Je staat erop dat dit op de site wordt geplaatst en hierbij heb ik toestemming gekregen om het te plaatsen.
Uiteraard zijn de andere medewerkers net zo bekwaam met de (aankomende ) thuiswerkers als ik.
''Eerlijkheid staat geheel bovenaan'', en is van uiterste belang dat het ook zo blijft.
Ik heb jou en anderen graag geholpen en mag hopen dat ik en me collega's er nog veel mag helpen, nu en in de toekomst!
Mvg,
Ronald